New York Times da ilk sayfasını öldürülen çocukların fotoğraflarına ayırdı: Onlar doktor, sanatçı, lider olmak istemişlerdi...

New+York+Times+da+ilk+sayfas%C4%B1n%C4%B1+%C3%B6ld%C3%BCr%C3%BClen+%C3%A7ocuklar%C4%B1n+foto%C4%9Fraflar%C4%B1na+ay%C4%B1rd%C4%B1:+Onlar+doktor,+sanat%C3%A7%C4%B1,+lider+olmak+istemi%C5%9Flerdi...
ABONE OL

İsrail'in muhalif gazetesi Haaretz'in ardından, dün de New York Times'ın birinci sayfasında Gazze ve İsrail’de öldürülen çocukların fotoğraflarına yer verildi.

ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times, dünkü birinci sayfasını Gazze ve İsrail’de öldürülen çocukların fotoğraflarına ayırdı.

Gazete, haberinde şu ifadelere yer verdi:

"Yaşları 18'in altında Gazze'de 67, İsrail'de 2 çocuk bu ay yaşanan çatışma sırasında öldürüldü. Onlar doktor, sanatçı, lider olmak istemişlerdi. Hikayelerini 10 ve 11. sayfalarda okuyun."

İsrail’in muhalif gazetelerinden Haaretz gazetesi de önceki gün yayınlanan nüshasının birinci sayfasında, Gazze’deki son İsrail saldırılarında hayatını kaybeden 67 Filistinli çocuğun fotoğraflarını yayınlayarak şu ifadeleri kullanmıştı: “Gazze'de 67 çocuk öldürüldü, savaşın bedeli budur.”

twitter takip