İyi Partili isimden 'dolar' iddiası!

%C4%B0yi+Partili+isimden+%E2%80%99dolar%E2%80%99+iddias%C4%B1%21;+
ABONE OL

Dolar kurunda dün yaşanan sert hareketlenmeler üzerine İyi Parti Milletvekili Aytun Çıray Bakan Nureddin Nebati’nin bazı isimlere milyon dolarlar kazandırdığını söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati dün “Türkiye ekonomi modeli çerçevesinde atacağımız yeni adımlar silsilesi bu akşamdan itibaren kamuoyu ile paylaşılacaktır” ifadelerini kullanırken beklentiler üzerine dolar kuru biranda 17 TL’nin altına sarktı. Daha sonra hükümet kanadından beklenen açıklama gelmeyince dolar kuru yeninden 17 TL’nin üzerine fırladı.

"NEBATİ BİR KAÇ SAATE MİLYONLAR KAZANDIRDI"

Bu hareketler sonrası Milletvekili Aytun Çıray, bunun bir dolar operasyonu olduğunu söyledi ve yapılan bu açıklamalarla Bakan Nebati’nin birilerinin zenginliğine zenginlik kattığını söyledi.

Twitter üzerinden iddiasını açıklayan Çıray “Günün sorusu: Akşam üstü bir beklenti yarattı ve dolar 17.20’nin üstünden 16.80’lere indi. İçi kof açıklamadan sonra dolar yeniden 17.20’nin üstüne çıktı. Nebati'nin size, birkaç saatte milyonlar kazandırması nasıl hissettirdi?” diye yazdı.

İşte o paylaşım:

twitter takip