EDHO'nun Alparslan'ı Yunus Emre Yıldırımer baba oluyor!

EDHO%E2%80%99nun+Alparslan%E2%80%99%C4%B1+Yunus+Emre+Y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1mer+baba+oluyor%21;
ABONE OL

Oktay Kaynarca, rol arkadaşı Yunus Emre Yıldırımer'in babalık sevincini sosyal medya hesabından paylaştı.

 
atv ekranlarında yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde Alparslan karakterini canlandıran oyuncu Yunus Emre Yıldırımer ve eşi Melissa Yıldırımer bebek bekliyor. 
 
Çiftin bebek heyecanı yaşadığını duyuran isim ise ünlü oyuncu Oktay Kaynarca oldu. 
 
Oktay Kaynarca, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile; dizide yeğenini canlandıran Yunus Emre Yıldırımer'in baba olacağını açıkladı.
 
Oyuncu çiftin mutlu haberi kendisinin açıklamasına izin verdiklerini belirten Oktay Kaynarca bebeğin erkek olacağını bildirdi.
 
Oktay Kaynarca, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
 
Güzel şeyler de oluyor, umut vaad ediyor herşeye rağmen hayat, yaşasın be hayattayız ve bizden sonra da dönecek dünya bizden olanlarla dedirterek ..
 
Bana verdikleri sözlerini tuttular ve ben böyle bir müjde vermenin sevincini gururunu yaşıyorum.. Canım Yunus Emre Yıldırımer ve Melissa Yıldırımer'in oğullarının olacağı bu sıra dünyanın en keyifli haberi oldu ..Gözlerinizden öpüyorum....
 
 
Oktay Kaynarca'nın açıklamasından sonra, kendisi de bir açıklama yapan Melissa Yıldırımer, hamileliğinin 14. haftasında olduğunu ve bebeğinin ismini de Kaynarca'nın koyduğunu ve oğullarının adının 'Doğu' olacağını ifade etti.
 
Anne adayı Melissa Yıldırımer açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
 
Bu muhteşem tatlı corona karantina günlerini karnımda mucize gibi gelen bir bebelac ile full time yemek yiyerek geçiriyorum. Kendisi bir erkek. Hayatım boyunca hep erkek çocuk istedim. Bana kız çocuk gitmezdi net. İsim babası canım ağabeyim  Oktay Kaynarca adını 'Doğu' koydu...
Biz de bayıldık. Bu postu da paylaşmak zorunda hissettim çünkü yüzyıllardır bizden çocuk isteyen sevdiklerime bu haberi vermek boynumun borcudur:)Tebriklerini ileten ve iletecek olan herkese şimdiden çok teşekkür ederiz.
O zaman...
Güzelliklerle gel Doğu.
Hep umutlu,mutlu,sağlıklı ol.
Ayakların yere sağlam bassın.
Kararların yanlışta doğru da olsa sana ait olsun.Arkasında dur.Kendine güven.
Saygılı ol.
Güçlü ol.
Doğru ol...
 
 
twitter takip