Geçen sene gündemden düşmeyen ünlü çift buzları eritti! Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e duygusal mesaj!

Ge%C3%A7en+sene+g%C3%BCndemden+d%C3%BC%C5%9Fmeyen+%C3%BCnl%C3%BC+%C3%A7ift+buzlar%C4%B1+eritti%21;+Kenan+Do%C4%9Fulu%E2%80%99dan+Beren+Saat%E2%80%99e+duygusal+mesaj%21;
ABONE OL
Geçen sene uzun süre evliliklerinde yaşadıkları kriz ve boşanma söylentileriyle gündemden düşmeyen ünlü çift Beren Saat ve Kenan Doğulu geçtiğimiz günlerde Saat'in Aşkı Memnu dizisindeki rol arkadaşı Selçuk Yöntem'in tiyatro oyununu izlemeye gitmiş ve çıkışta "Her şey çok güzel, mutluyuz" açıklaması yaparak mutluluk pozları vermişti. Bu gelişmenin ardından da, Kenan Doğulu bugün 36 yaşına giren eşinin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. Sosyal medya hesabından Beren Saat'in fotoğrafını paylaşan Kenan Doğulu, "Çok seviyorum seni sevmeyi sevgilim. İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun ve seni yaşama fırsatım olmuş. Harika bir yaşın daha olsun, güzel yüzün hep gülsün" mesajını yayınladı.
async src="//www.instagram.com/embed.js"> Beren Saat ve Kenan Doğulu arasındaki kriz ve evliliklerinde sorun yaşadıklarına dair dedikodular ünlü oyuncunun geçen seneki doğum gününde paylaştığı "Ayak bastığım en karanlık doğum günüm" mesajıyla başlamıştı. Uzun bir süre boşanma ve kavga haberleriyle gündemden düşmeyen ünlü çift aradan geçen bir sene içinde sorunları aşmış ve evliliklerine yeni bir şans vermişti. Geçtiğimiz sene boyunca bu haberlerle basında yer alan ikilinin reklam yaptığını düşünenler de olmuştu.    
twitter takip