Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık aşk mı yaşıyor? Ünlü oyuncudan söylentilere cevap geldi!

Hilal+Alt%C4%B1nbilek+ve+Kerem+Al%C4%B1%C5%9F%C4%B1k+a%C5%9Fk+m%C4%B1+ya%C5%9F%C4%B1yor?+%C3%BCnl%C3%BC+oyuncudan+s%C3%B6ylentilere+cevap+geldi%21;
ABONE OL

Kerem Alışık'dan 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisindeki rol arkadaşı Hilal Altınbilek ile aşk yaşadığı haberlerine cevap geldi.

Bir Zamanlar Çıkurova dizisinde rol alan ünlü oyuncu Kerem Alışık, rol arkadaşı Hilal Altınbilek ile aşk yaşadığını haberlerini yalanladı.
 
atv ekranlarında yayınlanan 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık ile Züleyha karakterine hayat veren Hilal Altınbilek'in aşk yaşadığı haberleri bir süredir magazin gündeminde konuşuluyordu. Geçtiğimiz günlerde; Kerem Alışık'ın Hilal Altınbilek'in köpeği Jüpiter'i dolaştırırken görüntülenmesi de bu söylentilerin artmasına neden olmuştu.
 
Aralarında 30 yaş fark olan iki ünlü oyuncunun aşk haberlerine de "Baba-kız gibi duruyorlar" gibi yorumlar yapılmıştı.
 
Kerem Alışık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile aşk iddialarına cevap verdi.
 
Ünlü oyuncu, Hilal Altınbilek ile set içinde ve set dışında iyi anlaşan iki arkadaş olduklarını dile getirdi. 
 
Kerem Alışık, Instagram'ın hikaye kısmından "Bazen sen ne söylersen, ne kadar söylersen söyle karşındakinin anlamak istediği kadar kalıyor sözlerin... Söz söz olalı böyle eziyet görmemiş oluyor... Halbuki biraz anlayıp dinlemeye çalışılsa biraz incelik gösterilse incinmeyecek insanın yüreği... Ama bu durumda sabırla dirençle aynı sözü bir kere daha tekrarlamak ve söze devam etmek gerekliliği oluşuyor. O zaman son söz şöyle... Biz Hilal ile set içinde ve set dışında iyi anlaşan iki arkadaşız... Hepsi bu" açıklamasını yaptı. 
 
twitter takip