Kim Milyoner Olmak ister Urfalı Hikmet kimdir? Kim Milyoner Olmak İster Hikmet Karakurt kimdir?

ABONE OL

Kim Milyoner Olmak İster Şanlıurfalı Hikmet Karakurt kimdir? Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının dün akşamki bölümüne damga vuran Urfalı Hikmet, sosyal medyayı salladı. 125 bin liralık soruya doğru yanıt veren Hikmet Karakurt, bir sonraki hafta 2 soruyu daha doğru yanıt verirse, 1 milyon liralık ödülü kazanacak!

atv'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Şanlıurfalı Hikmet Karakurt, 125 bin liralık soruya doğru cevabı vererek bir anda sosyal medyanın gündemine girdi. Karakurt, gelecek programda 2 soruya daha doğru yanıt verdiği takdirde 1 milyonluk ödülün sahibi olacak.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmanın 10 Ekim bölümüne Şanlıurfa’dan katılan Hikmet Karakurt’ta vardı. 22 yaşındaki Karakurt, cevapladığı sorularla 250 bin liraya kadar çıkarken sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi oldu.

HİKMET KARAKURT KİMDİR?

8 çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan 22 yaşındaki Hikmet Karakurt, 125 bin lira değerindeki ''1 dakikada ve 30 saniyede en fazla beton blok kırma rekorlarına da sahip olan Ali Bahçetepe tek seferde en fazla beton blok kırma rekorunu 2015'te kaç beton blok kırarak elde etmiştir?'' sorusuna doğru yanıt verdi.

250 bin liralık soruya geçen Karakurt, gelecek hafta 250 bin TL'lik soruya cevap verdiği takdirde 1 milyon için sadece 1 soru kalacak.

Annesi Halime Karakurt ile programa katılan üniversite öğrencisi Hikmet Karakurt, sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun "Kazanacağın ödülle ne yapacaksın?" sorusuna verdiği yanıt ile de herkesi duygulandırmayı başardı. Karakurt, kazanacağı ödül ile kardeşlerinin eğitim masraflarını karşılayacağını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ise sosyal medya hesabı üzerinden Karakurt’u kutlayarak, "Bravo Hikmet! Azim, sebat ve tevazu. Senin gibi gençler oldukça umudumuz baki kalacak" dedi.

twitter takip