MHP gazeteci Sabahattin Önkibar hakkında suç duyurusunda bulundu!

MHP+gazeteci+Sabahattin+%C3%96nkibar+hakk%C4%B1nda+su%C3%A7+duyurusunda+bulundu%21;
ABONE OL

Uğradığı saldırı hakkında MHP'yi işaret eden gazeteci Sabahattin Önkibar hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) bir açıklama yayınlayarak geçtiğimiz Cumartesi günü Ankara'daki evinin önünde saldırıya uğrayan gazeteci Sabahattin Önkibar hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

MHP’den yapılan yazılı açıklamada "Gerek köşe yazıları gerekse yaptığı konuşma ve paylaşımlarda MHP lideri Devlet Bahçeliye yönelik sürekli hakaret içeren ifadeler kullanan Sabahattin Önkibar hakkında; kamu davası açılması yönünde suç duyurusunda bulunulmuştur" ifadelerine yer verildi.

Sabahattin Önkibar uğradığı saldırı sonrası Youtube kanalından yaptığı açıklamada; "Saldırıyı yapanlar ülkücülükten geçinen sokak çeteleridir. Saldırganların bana göre adresi belli. Onu da söyleyeyim. Ben odatv.com’da birkaç gün önce ‘Bahçeli Saray’a muhafız’ diye bir yazı yazdım. Bu birinci gerekçe. İkinci gerekçe ise Youtube’mdaki Bahçeli hakkında 1 hafta önce ‘Bahçeli MİT ajanı mı. Kaseti mi var’ iddialarını tanıkların ifadeleriyle ortaya koymuştum. Bu videomun ve yazımın büyük bir infial yarattığını öğrendim. Bunun intikamını aldılar herhalde. Tabi %100 onlardır diyemiyorum hala benim tahminim  saldıranlar %95 onlardır. Bir şeyin de altını çizmek istiyorum. Sayın Devlet Bahçeli tam sayfa gazetelere ilan vererek pek çok sayıda gazeteciyi hedef gösterdiği ve bunlardan birisinin de ben olduğu biliniyor" demişti.

twitter takip