Performansı beğenilmedi! Demet Akalın 'Mihriban' türküsünü söyleyince olay oldu!

ABONE OL

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen 'İstanbul Yeditepe Konserleri'nde 'Mihriban' türküsünü söyleyince sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen konserde sahne alan Demet Akalın, Mihriban türküsünü okudu. Performansı beğenilmeyen Akalın'a tepki yağınca Twitter'da trend oldu.
 
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'nın İletişim Başkanlığı koordinasyonunda düzenlediği 'İstanbul Yeditepe Konserleri'nde sahne aldı.
 
Birçok şarkı okuyan Akalın'ın Mihriban performansı ise çoğu kişi tarafından beğenilmedi.
 
Konserde geniş bir repertuarı olan Demet Akalın, kendi şarkılarının yanı sıra Abdürrahim Karakoç ve Musa Eroğlu imzalı "Mihriban" eserini de seslendirdi. 
 
Ancak Akalın'ın bu performansı çoğu sosyal medya kullanıcısı tarafından beğenilmedi. Şarkıcının performansı için "Şarkı can çekişiyor" ve "Mihriban, Mihriban olalı böyle zulüm görmedi", "Bari kendi şarkını mahvetseydin, Mihriban'dan ne istedin", "Bugün ilk işin müziği bırakmak olsun" benzeri yorumlar yapıldı.
 
Bazı sosyal medya kullanıcıları da "Demet'in performansından ne bekliyordunuz ki, bu kadar eleştiriyorsunuz" gibi yorumlarda bulundu.
 
Demet Akalın performansı için yapılan eleştirilere cevap vermezken, düzenlenen konser için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.
 
Akalın, aylar sonra sahnede olmanın çok keyifli olduğunu vurgulayarak, bu etkinliklerin ekip arkadaşlarının ekmek kapısı olduğunu ifade etti.
 
twitter takip