Ünlü manken Tülin Şahin, Pedro de Noronha'dan şikayetçi oldu: Bana ve kızıma şiddet uyguladı

%C3%BCnl%C3%BC+manken+T%C3%BClin+%C5%9Eahin,+Pedro+de+Noronha%E2%80%99dan+%C5%9Fikayet%C3%A7i+oldu:+Bana+ve+k%C4%B1z%C4%B1ma+%C5%9Fiddet+uygulad%C4%B1
ABONE OL

Şahin, kızının babası Pedro de Noronha'nın kendisine şiddet uyguladığını belirterek, kızının gözleri önünde eşinden defalarca dayak yediğini anlattı.

1 / 4

Tülin Şahin, eski sevgilisi ve kızının babası Portekizli iş adamı Pedro de Noronha tarafından darp edildiğini ileri sürerek koruma kararı aldırdı.

2 / 4

Sabah'ta yer alan habere göre, karar kapsamında; Noronha kızını üç ay göremeyecek, Şahin'e de yaklaşamayacak. Ünlü manken Tülin Şahin, 2019 yılında Portekizli iş insanı Pedro de Noronha ile ilişkiye başladı. Hamile kalan Şahin, 2019 yılının kasım ayında kızını kucağına aldı. İkili, kısa sürede ilişkilerini noktaladı. Noronha ayrılık sonrası kızını göremediği gerekçesiyle Şahin'e dava açtı. Mahkeme Noronha'nın her ayın ilk 7 günü, annesi Şahin'in evinde kızını görmesine izin verdi.

3 / 4

Taraflar arasında dava devam ederken Şahin, önceki ay Noronha'nın, 1.5 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla savcılığa başvurdu. Noronha, Lizbon dönüşü İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. İfadesi alınan iş adamı ardından serbest bırakıldı. Şahin, 4 Ağustos'ta ise Noronha'nın yaşadığı siteye gelerek kendisini darp ettiğini ileri sürdü. Ünlü mankenin talebi sonrası mahkeme, korunmaya ihtiyacı olan çocuğa geçici kişisel ilişki hakkı kapsamında şiddet uygulanma tehlikesinin varlığı sebebiyle, Noronha'nın kızıyla kuracağı ilişkinin sınırlandırılmasına karar verdi.

4 / 4

İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran ünlü manken Tülin Şahin, daha önce de kızının gözleri önünde eşinden defalarca dayak yediğini anlattı. Sitenin güvenlik kameralarında yaşadığı darp olayının kaydedildiğini belirten Şahin, görüntüleri de dosyaya delil olarak sundu.

twitter takip