14 günlük karantina süreçleri başladı! Survivor yarışmacıları Türkiye'ye döndü!

14+g%C3%BCnl%C3%BCk+karantina+s%C3%BCre%C3%A7leri+ba%C5%9Flad%C4%B1%21;+Survivor+yar%C4%B1%C5%9Fmac%C4%B1lar%C4%B1+T%C3%BCrkiye%E2%80%99ye+d%C3%B6nd%C3%BC%21;
ABONE OL

Koronavirüs nedeniyle ekranlarının boşalmasının ardından en çok izlenen sezonunu geçiren Survivor yarışmasının elenen yarışmacıları, Acun Ilıcalı'nın ekibinin bir kısmıyla Türkiye'ye döndü.

tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'un elenen yarışmacıları Türkiye'ye döndü. Survivor'un yapımcısı Acun Ilıcalı'nın ekibinin bir kısmı ve bölgedeki Türkler'in de bulunduğu grup koronavirüs tedbirleri kapsamında 14 gün karantinada kalacak. 
 
Dün akşama doğru Türkiye'ye gelen grubun arasında Survivor'dan elenen Meryem Kasap, Ceyhun Jay, Aşkım Burçe, Burak Yurdugör, Parviz Abdullayev, Ezgi Hocaoğlu, Gizem Birdan ve Ersin Korkut da bulunuyor.
 
113 kişilik grup havalanından polis eşliğinde Maltepe’de bulunan Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdu'na getirildi. Grup burada 14 gün boyunca koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinada kalacak. 
 
Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın ekiple birlikle Türkiye'ye döneceği iddia edilmişti. Ancak, bu haberleri yalanlayan Acun Ilıcalı çekimlerin yapıldığı Dominik Cumhuriyeti'nde kaldı. 
twitter takip