22 Mart akşamı en çok neler izlendi? İşte, reytingler!

22+Mart+ak%C5%9Fam%C4%B1+en+%C3%A7ok+neler+izlendi?+%C4%B0%C5%9Fte,+reytingler%21;
ABONE OL

Koronavirüs önlemleri nedeniyle setleri tatil olan dizilerin ekrana gelmediği 22 Mart Pazar akşamında en çok neler izlendi?

 
22 Mart Pazar gününün reytingleri belli oldu.
 
Savaşçı, Güvercin ve Şampiyon dizilerinin yeni bölümleriyle ekrana gelmediği Pazar akşamı en çok izlenen yapım 'Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Haftasonu' oldu.
 
Gülbin Tosun'un sunduğı Fox Ana Haber Haftasonu, Total'de 9,16 reytingle, AB grubunda 8,79 reytingle, Abc1 grubunda da 10,03 reytingle üç kategoride de birinci oldu.
 
tv 8 ekranlarında yayınlanan "Survivor Ünlüler-Gönüllüler" yarışması, Total'de 7,41 reytingle ikinci, Ab grubunda 5,93 reytingle üçüncü, Abc1 grubunda da 8,35 reytingle yine ikinci oldu.
 
Kanal D ekranlarında yayınlanan "Çok Güzel  Haraketler 2" programı ise; Total'de 6,37 reytingle üçüncü, Ab grubunda 6,74 reytingle ikinci, Abc1 grubunda da 5,83 reytingle dördüncü oldu.
 
atv'nin senaryosuyla tepki çeken dizisi Gel Dese Aşk ise Pazar akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen tek dizi olarak, Total'de 5,74 reytingle dördüncü, AB grubunda 5,21 reytingle yine dördüncü, Abc1 grubunda da 5,18 reytingle altıncı oldu.
 
Star TV ekranlarında yayınlanan yabancı sineme 'Çin Seddi' de, Total'de 5,49 reytingle altıncı, Ab grubunda 4,66 reytingle beşinci, Abc1 grubunda da 6,02 reytingle üçüncü oldu.
 
Çin'den başlayarak tüm dünyaya yayılan koronavirüsün gündemden düşmediği ve can kayıplarının dünya genelinde 14.000'i aştığı bu günlerde yayınlanan 'Çin Seddi' filmi ise sosyal medyada "Çinli'lerden yeterince çekiyoruz. Kim seyretti bunların filmini", "Hiç gerek yoktu böyle bir günde adında Çin geçen filme" şeklinde esprili yorumlara neden oldu.
 
 
Bu akşam da setine ara verilen 'Çukur' dizisinin yeni bölümü ekrana gelmeyecek. Bu haftaki bölümlerinin çekimlerini tamamlayan Yasak Elma ve Zalim İstanbul dizileri ise ekranda olacak.
 
Bu hafta birçok dizi yeni bölümüyle ekrana gelecek. Ellerinde stok bölümleri bulunanların önümüzdeki haftada da yeni bölüm yayınlaması bekleniyor. 
 
Setlerine ara verilen diziler ise; ya tekrar ya da özel bölümleriyle ekranda olacak. Ya da, dizileirn yerine yayın akışına film konulacak. 
twitter takip