28 Şubat'taki kongreyi hangi gazetecinin sunacağı belli oldu!

28+%C5%9Eubat%E2%80%99taki+kongreyi+hangi+gazetecinin+sunaca%C4%9F%C4%B1+belli+oldu%21;
ABONE OL

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, bugünkü yazısında 6 muhalefet partisinin 28 Şubat'ta gerçekleştireceği kongreyi hangi gazetecinin sunacağını açıkladı.

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, bugünkü yazısında, Millet İttifakı’nı oluşturan ve oluşturması beklenen 6 partinin 28 Şubat’ta Ankara’da yapacağı toplantıya ilişkin hazırlıkların sürdüğünü yazdı. Pazartesi günü Bilkent Otel’de yapılacak olan toplantıya yaklaşık 750 kişinin katılacağının bilgisini veren Yarkadaş, "Partiler, 40’ar kişilik kontenjanla temsil edilecek. Toplantıda 250’ye yakın gazetecinin yanı sıra, 250 sivil toplum kuruluşunun da temsilcisi yer alacak " dedi.

CHP ve İYİ Parti önerdi, Tuluhan Tekelioğlu'nda uzlaşıldı

Yarkadaş, toplantıya ilişkin önemli bir bilgiyi de okuyucularla paylaştı. Saat 13.30’da başlaması planlanan toplantının sunuculuğunu deneyimli gazeteci Tuluhan Tekelioğlu'nun üstleneceğini belirten Yarkadaş, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu bilgiyi edindikten sonra Tekelioğlu’nu aradım. Başarılı belgeselleriyle adından söz ettiren meslektaşımız Tuluhan Tekelioğlu, "Teklif az önce geldi. Tarihi bir görev olduğu için kabul ettim. Teklifin bana gelmesinden de gurur duydum’’ dedi. CHP ve İYİ Parti’nin önerdiği Tekelioğlu ismi üzerinde uzlaşan partiler, toplantıda çalınacak olan müziğe ilişkin arayışını ise sürdürüyor. Müzik konusunda, bugün karar verilmesi ve toplantının provalarına başlanması bekleniyor.

Bu arada, CHP, İYİ Parti, DP, Deva, Gelecek ve SP’nin üzerinde uzlaştığı 23 sayfalık metinde yer alan ifadeler de 28 Şubat’taki toplantıda genel başkan yardımcıları tarafından sırayla okunacak."

Millet İttifakı’nı oluşturan ve oluşturması beklenen 6 partinin 28 Şubat’ta Ankara’da yapacağı toplantıya ilişkin hazırlıklar sürüyor. Pazartesi günü Bilkent Otel’de yapılacak olan toplantıya yaklaşık 750 kişi katılacak. Partiler, 40’ar kişilik kontenjanla temsil edilecek. Toplantıda 250’ye yakın gazetecinin yanı sıra, 250 sivil toplum kuruluşunun da temsilcisi yer alacak.

twitter takip