9 yaşındaki oğlunu kaybeden Harun Tan'dan gazetecilere tepki: 'Böyle basın özgürlüğü yerin dibine batsın...'

9+ya%C5%9F%C4%B1ndaki+o%C4%9Flunu+kaybeden+Harun+Tan%E2%80%99dan+gazetecilere+tepki:+%E2%80%99B%C3%B6yle+bas%C4%B1n+%C3%B6zg%C3%BCrl%C3%BC%C4%9F%C3%BC+yerin+dibine+bats%C4%B1n...%E2%80%99
ABONE OL

Küçük oğlu Pars'ı lenfoma nedeniyle kaybeden Harun Tan, cenazede görüntü alan basın mensuplarına sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla sert bir tepki gösterdi.

Ebru Şallı ile olan evliliğinden dünyaya gelen 9 yaşındaki oğlu Pars'ı lenfoma hastalığı nedeniyle kaybeden iş insanı Harun Tan, mezarlığa gelerek görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterdi.
 
Eski manken Ebru Şallı ile iş insanı Harun Tan'ın bir senedir lenfoma tedavisi gören 9 yaşındaki oğulları Pars, Perşembe akşamı hayatını kaybetti.  Çocuk yaştaki ölümüyle herkesi üzen Pars Tan, dün Kilyos mezarlığında toprağa verildi.
 
Evlat acısı yaşayan ve oğlunu toprağa veren Harun Tan ise, mezarlığa gelerek görüntü alan gazetecilere tepki gösterdi.
 
Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Harun Tan, "İnsanın en acılı gününde bile peşini bırakmıyorsunuz, mezarda acılı annenin, babanın burnun kamerayı dayamaya çalışıyorsunuz. Tabuttan çıkıp mezara giren bir bebeği çekmenin, göstermenin kime ne faydası olabilir ki? Ya da acılı anne babanın kardeşlerin gözyaşlarını çekmenin. Kim bu işe dur diyecek artık? Olmaz olsun böyle basın özgürlüğü hatta yerin dibine batsın. Bence yaptığınız şeyden utanın çünkü leşe üşüşen kargalar gibisiniz. Biraz empati. Hiçbir şey eskisi gibi olmasın artık" diyerek tepkisini gösterdi.
 
Takipçileri ise Harun Tan'a başsağlığı dileklerinde bulunurken bu tepkisinde de haklı olduğunu ifade ettiler. 
 
twitter takip