A Haber bu haberiyle alay konusu oldu! Sular kesik dediği evde çamaşır makinesi çalışıyor!

A+Haber+bu+haberiyle+alay+konusu+oldu%21;+Sular+kesik+dedi%C4%9Fi+evde+%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r+makinesi+%C3%A7al%C4%B1%C5%9F%C4%B1yor%21;
ABONE OL

İktidara yakınlığı ile bilinen ve CHP'li İBB'yi sürekli eleştiren A Haber kanalının yaptığı haberdeki çamaşır makinesi detayı fark edilince kanal sosyal medyanın diline düştü.

AK Parti iktidarına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen A Haber kanalı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni (İBB) hedef alan bir haber yaparken yaptığı hata ile sosyal medyanın diline düştü.
 
Su kesintisi yaşandığı iddia edilen bir eve giden A Haber muhabiri, 1990'lı yıllardaki gibi kesintilerin yaşandığı ve vatandaşların bidonlarla su taşıdğını anlatırken arkasındaki çamaşır makinesinin çalıştığı anlar görüntüye girdi.
 
Evdeki yurttaşla röportaj yapmaya hazırlanan A Haber muhabiri anons yaptığı sırada çamaşır makinesinin çalışması dikkat çekti.
 
A Haber'in bu haberini sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşan CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir, "İstanbul’da su kesinti var diyorlar ama arkada çamaşır makinesi çalışıyor " ifadelerini kullandı.
 
Bu haber ile sosyal medyanın diline düşen alay konusu olan A Haber için "Şimdi su olmadan çalışan çamaşır makinesi de AK Parti döneminde bulundu derler" yorumları yapıldı.
 
twitter takip