AA Genel Müdürlüğü'ne baltayla girmeye çalışan kişi hastaneye gönderildi!

AA+Genel+M%C3%BCd%C3%BCrl%C3%BC%C4%9F%C3%BC%E2%80%99ne+baltayla+girmeye+%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fan+ki%C5%9Fi+hastaneye+g%C3%B6nderildi%21;
ABONE OL

Ankara’da Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü’ne elindeki baltayla girmeye çalışan E.Ö., akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için mahkeme kararıyla hastaneye sevk edildi.

Ankara’da bir kişi, Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürlüğü’ne baltayla girmek istedi.

E.Ö. dün akşam saatlerinde elindeki balta ile AA Genel Müdürlüğü binasına girmeye çalışırken, güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi.

DHA’da yer alan habere göre Emniyet'te ifade vermeyi reddeden şüpheli, işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. E.Ö., burada da ifade vermeyi reddetti. E.Ö., savcı tarafından akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için hastaneye götürülmesi talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Mahkeme de şüphelinin, ayrıntılı bir rapor hazırlanması için, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderilmesine karar verdi. Savcılığın, hastaneden alınacak rapora göre şüpheli hakkında işlem yapacağı öğrenildi.

twitter takip