AA Genel Müdürü, muhabir Musab Turan hakkında suç duyurusunda bulundu: Kurum içinde idari tedbir aldık

AA+Genel+M%C3%BCd%C3%BCr%C3%BC,+muhabir+Musab+Turan+hakk%C4%B1nda+su%C3%A7+duyurusunda+bulundu:+Kurum+i%C3%A7inde+idari+tedbir+ald%C4%B1k
ABONE OL

Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, bakanlara sorduğu soruyu videoya kaydedip sosyal medyaya yükleyen muhabir Musab Turan hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.

Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye "Ak Parti, ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu'dan daha mı küçük?"  diye sormasının ardından işten çıkartılan muhabir Musab Turan hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

"KURUMUMUZ İÇİNDE BU KONUNUN ÜZERİNE GİDİLECEKTİR"

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, bakanlara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında yönelttiği soru üzerine işten çıkartılan Turan hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Karagöz, "Kurumumuz içinde bu konunun üzerine gidilecektir. Konuyla ilgili her türlü idari tedbir alınmıştır. Öte yandan kurumumuz, bu eylemin faili hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Konu hukuka intikal ettirilmiştir" ifadelerini kullandı.

"KONU, HUKUKA İNTİKAL ETMİŞTİR!"

Karagöz, yaptığı açıklamada "Bir eski çalışanımızın yapmış olduğu eylem gazetecilikle ve ajansımızın yayın ilkeleri ile kesinlikle örtüşmemektedir. Bu eylemin motivasyonu çok yönlü olarak incelenecektir. Konu planlı, hesaplı, sonuçları önceden öngörülmüş, stratejik hedefleri olan bir eylem olarak tarafımızca değerlendirilmektedir. Kurumumuz içinde bu konunun üzerine gidilecektir. Konuyla ilgili her türlü idari tedbir alınmıştır. Öte yandan kurumumuz, bu eylemin faili hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Konu hukuka intikal ettirilmiştir. Ajansımız sadece habercilik yapmakta ve kurumsal itibarını her şeyin üzerinde tutmaktadır" ifadelerini kullandı. 

MEDYAKORİDORU, DÜN GECE DUYURMUŞTU!

Bu arada Medyakoridoru, dün akşam saatlerinde AA'da kurumiçi soruşturma başlatıldığını ve şeflerden savunma istendiğini duyurmuştu...

TIKLAYIN - MEDYAKORİDORU ÖZEL: AA'da büyük panik! İlgili bütün birimlerden savunma istendi

twitter takip