Abdülkadir Selvi'den, İmamoğlu'nun davetine yanıt: Normalde ben gider miyim? Giderim.

Abd%C3%BClkadir+Selvi%E2%80%99den,+%C4%B0mamo%C4%9Flu%E2%80%99nun+davetine+yan%C4%B1t:+Normalde+ben+gider+miyim?+Giderim.
ABONE OL

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun teklifine bugünkü köşesinden cevap verdi. Selvi, 'İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı mücadelesine malzeme olmaya niyetim yok' dedi.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ( İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “Bugün Nagehan Hanım gelmiştir, yarın örneğin Abdülkadir Selvi’yi davet etmek istiyorum. Çünkü beni, iki yıldır bir görevli gibi Genel Başkan’ımla kavga ettirme çabasında bir insan. Gelsin bakalım ben öyle biri miyim?” şeklindeki ifadesine tepki gösterdi.

Selvi, bugün kaleme aldığı köşe yazısında “İmamoğlu beni gezisine davet edemez mi? Eder. Normalde ben gider miyim? Giderim. Ama İmamoğlu’nun içine girdiği tartışmalı durumdan kurtulmak için benim adımı kullanması hiç şık olmadı. İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı mücadelesine malzeme olmaya niyetim yok. O nedenle İmamoğlu davet ederse kabul etmeyeceğim” dedi.

 

twitter takip