Acun Ilıcalı'dan Elazığ Depremi için yardım kampanyası! Toplamda kaç TL yardım toplandı?

Acun+Il%C4%B1cal%C4%B1%E2%80%99dan+Elaz%C4%B1%C4%9F+Depremi+i%C3%A7in+yard%C4%B1m+kampanyas%C4%B1%21;+Toplamda+ka%C3%A7+TL+yard%C4%B1m+topland%C4%B1?
ABONE OL
TV8'in sahibi olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz Cuma akşamı 6,8'lik depremin meydana geldiği Elazığ'da zarar gören vatandaşlar için bir yardım kampanyası düzenledi. Dün akşam canlı yayınla ekrana gelen yardım kampanyasında; bağış miktarı tahmini olarak 51 milyon TL olarak açıklandı. Ilıcalı'nın 'Tek Yürek' adıyla yayınlanana kampanyasına, çok sayıda sanat, spor ve iş dünyasından birçok ünlü ve zengin ismin yanı sıra birçok vatandaş da SMS göndererek destek oldu. Murat Boz, Hadise, Seda Sayan, Sibel Can gibi ünlü isimler programa bağış yaptı. Program açılışında yaptığı konuşmada;  "TV8'in bu akşamki tüm reklam gelirini deprem bölgesine bağışlayacağız" diyen Acun Ilıcalı'nın yayını gece saat 01:30'a kadar sürdü. 2 milyon 150 binden fazla SMS'in atıldığı programda, yapışan toplam bağışın 51 milyondan fazla olduğunu belirten Acun Ilıcalı net rakamı ise daha sonra sosyal medya hesabından 73.000.000 TL olarak açıkladı.
async src="//www.instagram.com/embed.js"> Gecede en çok bağışı yapan isim ise 2 Milyon lira ile Kazancı Holding ve Aksa Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kazancı oldu. Canlı yayına bağlanan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da, kendisi ve eşinin bir aylık maaşlarını bağışladıklarını ifade ederek; "Sembolik de olsa bir aylık maaşım olan 26 bin TL'yi bağışlamak istiyorum. Eşim Hülya Hanım da bir maaşını bağışlıyor" dedi. Yayına bağlanan bir diğer bakan ise İçişleri Bakanı Sülayman Soylu oldu. Bakan Soylu da, 20 bin TL bağış yaptığını belirterek, "Kampanyadan sadece ben değil, sayın Cumhurbaşkanımız da memnun. Sizlere selamları var" dedi. Program sosyal medya gündeminde de uzun süre yer aldı. 73 milyon gibi büyük bir rakamın toplandığı program için Acun Ilıcalı ve bağış yapanlar takdir edilirken bazı sosyal medya kullanıcıları da "İnşallah bağış yapacaklarını söyleyenler sözlerinde durur. Sırf gösteriş için aramamışlardır ve bu paralar yerlerine ulaşır" yorumlarını yaptı.
twitter takip