Ahmet Hakan ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında kavga!

Ahmet+Hakan+ile+Rasim+Ozan+K%C3%BCtahyal%C4%B1+aras%C4%B1nda+kavga%21;
ABONE OL

Köşe yazarları Ahmet Hakan ile Rasim Ozan Kütahyalı birbirine girdi.

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ile Rasim Ozan Kütahyalı birbirine girdi.

Hakan, Hürriyet'te bugün yayımlanan yazısında Rasim Ozan Kütahyalı'ya yönelik, "FETÖ zamanıydı. Her ekrana çıktığında FETÖ’cü savcılarla yakınlığına güvenerek benim için 'Tutuklanacak... Tutuklanacak...' diye bağırırdı. Sadece benim için değil, birçok kişi için yapardı bunu. Hiç utanmazdı. Hiç arlanmazdı" dedi.

Hakan, yazısında şunları söyledi: "Aradan yıllar geçti. Nasıl olduysa oldu, bu şahıs kendini kurtardı. Ve hâlâ ekranlarda. Ve hâlâ aynı havalarda. Bugün de ekranlara çıkıp... 'Devlet falancayı tutuklayacaktı, ben ve karım devreye girdik, devletten rica ettik, devlet de bizi kırmadı, kendisini kurtardık' diyor, diyebiliyor. FETÖ egemenken... 'Tutuklanacak, tutuklanacak' diye haykırırdı. FETÖ egemen değilken... 'Tutuklanacaktı, ben kurtardım' diye haykırıyor."

"Devletin acilen bu şahsı kenara çekip... Şu iki şeyin hesabını sorması lazım" diyen Hakan, şunları ifade etti: " BİR: FETÖ zamanı 'Tutuklanacak' diyerek ortalığı terörize ediyordun. Hele gel bakalım. Önce bunun bir hesabını ver. İKİ: Sen kimsin ki devlet, senin ricanla hareket etsin. Türk hukuk sistemine hakaret etme cüretini nereden buluyorsun. Bunun da hesabını ver."

Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Hakan'ın sözlerine Twitter hesabından yanıt verdi.

"Ahmetçim tüm karakterini ve haysiyetini bitirdiğimi düşünüyorsun" diyen Kütahyalı, "Seni en yakınların gözünde bile bir “yaşayan ceset” “şerefini satmış kalem” haline getirdiğime inanıyorsun. O yüzden bana kinini anlıyor ve hoşgörüyorum. Ama bunları kendine sen yaptın kardeşim. Suçluyu aynada ara" ifadelerini kullandı.

twitter takip