Ahmet Hakan, 'israf' manşetine yönelik eleştirilere böyle yanıt verdi: Hakikaten de “basın belada”

Ahmet+Hakan,+%E2%80%99israf%E2%80%99+man%C5%9Fetine+y%C3%B6nelik+ele%C5%9Ftirilere+b%C3%B6yle+yan%C4%B1t+verdi:+Hakikaten+de+“bas%C4%B1n+belada”
ABONE OL

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, gazetenin dünkü 'Çöp topladım israfı gördüm' başlıklı haberine gelen tepkilere bugünkü yazısıyla yanıt verdi.

Yazısında, haberin içeriğiyle ilgili art niyetli kişiler tarafından "Yoksulluk yok, israf var" yorumu yapıldığını ifade eden Hakan, "Böyle art niyetli, böyle önyargılı, böyle haksız bir yaklaşım... Ancak ve ancak politik çekişmelerin ve cepheleşmelerin esiri olmuş zihinlerden çıkabilir" görüşünü dile getirdi.

Hakan, yazısının devamında "Öyle bir devirde gazetecilik yapıyoruz ki... Bin türlü niyet okuyuculuğun... Milyon türlü açık arayıcılığın... Zirilyon türlü önyargının... Cenderesine alınmış gibiyiz" ifadelerine yer verirken, Türkiye Gazeteciler Sendikası'nın dün 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü ile ilgili hazırladığı kampanya sloganını da kullanarak "Hakikaten de “basın belada” dedi.

Hakan'ın yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

twitter takip