Ahmet Hakan'dan Beren Saat'e: 'Roman yaz okuyalım'

Ahmet+Hakan%E2%80%99dan+Beren+Saat%E2%80%99e:+%E2%80%99Roman+yaz+okuyal%C4%B1m%E2%80%99
ABONE OL

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan köşe yazısına ünlü oyuncu Beren Saat ve kendisi hakkında ağır ifadeler kullanan Cem Küçük'ü taşıdı.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan son aylarda özel hayatı ve eşi Kenan Doğulu ile boşanma aşamasında olduğu haberleriyle gündemde olan oyuncu Beren Saat'i köşesine taşıdı.

Geçtiğimiz gün Kenan Doğulu'nun doğum günü için bir paylaşım yapan ve yazdığı karmaşık not ile ne demek istediği tartışılan Beren Saat'e bir yorum da Ahmet Hakan'dan geldi.

Ahmet Hakan, Beren Saat'in gönderisi için "Aşk var, entrika var, aksiyon var, heyecan var, dolaylı anlatım var, gönderme var, imge var, merak kaşıması var, tarih var, gitar var, tasvir var, giriş var, gelişme var, hatta sonuç bile var" yorumunda bulundu.

Ahmet Hakan Beren Saat için şunları yazdı:

Beren Saat’in, Kenan Doğulu’ya yazdığı doğum günü mesajını okudum.

Mesajda... Aşk var, entrika var, aksiyon var, heyecan var, dolaylı anlatım var, gönderme var, imge var, merak kaşıması var, tarih var, gitar var, tasvir var, giriş var, gelişme var, hatta sonuç bile var.

Beren Saat! Roman yaz, okuyalım! 

Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısının tamamını okumak için TIKLAYINIZ

Birçok sosyal medya kullanıcısı Beren Saat'in bu paylaşımını duygusal ve derin bulup "İncinmişliğini anlatmış, içini dökmüş, belki ihanete uğramışlığını anlatmış" gibi yorumlasa da da bazı kullanıcılar ise "Beren Saat böyle karmaşık paylaşımlar yapıp 'Ne demek istiyor acaba' diye düşündürerek dikkat çekmeye çalışıyor. Yeni dizisinin reklamını yapıyor. Bu paylaşımların belki de hiç bir anlamı yok. Evlilik ve özel hayatındaki sorunlarınla ilgili içini dökme yeri instagram değil" diye düşündüklerini belirten yorumlar yaptı. 

CEM KÜÇÜK'E DE CEVAP VERDİ!

Öte yandan; CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu ile yaptığı TV programı sonrasında son günlerin en çok tartışılan isimlerinden birisi olan  Ahmet Hakan kendisini sürekli ağır cümlelerle eleştiren Cem Küçük'e karşı sessizliğini bozdu.

AK Parti iktidarı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen ve yazılarında hükümete yakın yayın çizgisindeki medya gruplarını ‘bizim taraf’ olarak sınıflandıranTürkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük de, köşe yazılarında Ahmet Hakan'ı sık sık eleştirmiş ve "Bu Ahmet Hakan ise sabah yüzüne güldüğü adamı öğleyin satan, akşam küfrettiği insana geceleyin yaranmaya çalışan bir tip. Bir dünya görüşü olmayan bir adam bu Ahmet Hakan.Sadece ve sadece bireysel menfaatlerini maksimize etmek için yaşayan birisi" gibi ifadeler kullanmıştı.

Ahmet Hakan da dün yayınlanan köşe yazısıyla Cem Küçük'e cevap verdi. Yazısında Cem Küçük'e 'şaklaban' diyen Ahmet Hakan, Küçük'e seslenip "Senin gibi FETÖ’cülük yapmadım... Senin gibi tetikçilik yapmadım... Senin gibi alçaklık yapmadım... Senin gibi operasyonlar çekmedim..." dedi.

Ahmet Hakan'ın Cem Küçük ile ilgili yazısı şu şekilde:

CEM Küçük diye bir şaklaban var.

Ortaya çıktığı günden beri iktidarın arkasına sığınıp... Önüne geleni tehdit etti. Önüne geleni aşağıladı. Önüne gelene hakaret etti. Önüne gelene operasyon çekti.. Önüne gelene tetikçilik yaptı.

Bu şaklaban, şimdi de çıkmış... “Bugünlerde bizim medya çok kötü şeyler yapıyor... Bu yüzden bizimkiler kaybedecek...” falan diye yazılar yazıyor.

Bu utanmaz adam, ayrıca... Yıllardır en ağır hakaretlerle saldırdığı... Yıllardır her fırsatta tehditler savurduğu beni de “bizim medya” dediği medyanın içine yerleştiriyor.

Bu aşağılık tetikçiye sesleniyorum:

Ben hayatımın hiçbir döneminde... Senin gibi FETÖ’cülük yapmadım... Senin gibi tetikçilik yapmadım... Senin gibi alçaklık yapmadım... Senin gibi operasyonlar çekmedim... Kısacası...

Ben senin medyan falan değilim aşağılık tetikçi! Hadi ikile!

twitter takip