Ahmet Şık ile Cüneyt Özdemir arasında sert polemik: 'Soytarılığı da sinsiliğiyle yarışıyor...'

Ahmet+%C5%9E%C4%B1k+ile+C%C3%BCneyt+%C3%96zdemir+aras%C4%B1nda+sert+polemik:+%E2%80%99Soytar%C4%B1l%C4%B1%C4%9F%C4%B1+da+sinsili%C4%9Fiyle+yar%C4%B1%C5%9F%C4%B1yor...%E2%80%99
ABONE OL

Geçtiğimiz aylarda HDP'den istifa eden İstanbul milletvekili ve gazeteci Ahmet Şık ile gazeteci Cüneyt Özdemir, Twitter'da çok sert bir kavgaya tutuştu.

Habertürk’teki Türkiye’nin Nabzı programında HDP'ye televizyonlarda yer verilmediğini belirten Avukat Salim Şen'in sözleri üzerine programın sunucusu Didem Arslan Yılmaz’ın, "Salim Bey burası bir kamu televizyonu değil. Özel bir sektörüz. Bu bir tercihtir” ifadeleri yeni bir tartışma yarattı.
 
Cüneyt Özdemir: Davet ettik, meşgulüz dediler
 
Gazeteci Cüneyt Özdemir tartışmalar üzerine 4 HDP’liyi aradıklarını ancak kendilerine bu 4 ismin de “Meşgulüz” yanıtını verdiğini ifade etti.
 
Özdemir, “HDP’ye uygulanan medya ambargosunu delelim dedik... Sonuç şaşırtıcı oldu...” ifadeleriyle program daveti konusunda şunları kaydetti:
 
 
ŞIK YANIT VERDİ: ANA AKIM MEDYA ARTIKLARININ KAHKAHASINDA KENDİNİ ELE VEREN ŞU SİNSİLİK
 
Özdemir’in HDP’liler konusundaki açıklamalarında gülmesine tepki gösteren Şık, “Ana akım medya artıklarının kahkahasında kendini ele veren şu sinsilik Türkiye’deki medya düzeninin özeti” dedi.
 
Bunun üzerine Özdemir ise, Şık’ın HDP’den milletvekili seçildiğini hatırlattı ve şu yanıtı verdi:
 
"Ah canım ya HDP’den seçil, istifa et ve hâlâ duyar kas... Zor işin tabii... Buradan ekmek çıkmaz ama artık sana. Bence yeni mağduriyetler bulmalısın kendine..."
 
Şık ise son olarak, “Soytarılığı da sinsiliğiyle yarışıyor ama yine de malum saraya, diğer soytarıların yanına kabul edilemiyor” sözlerini kaydetti.
 
 
 
 
 
twitter takip