Akit TV sunucusu Süleyman Usta koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti!

Akit+TV+sunucusu+S%C3%BCleyman+Usta+koronavir%C3%BCs+nedeniyle+hayat%C4%B1n%C4%B1+kaybetti%21;
ABONE OL

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkarak tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs çalışmaya devam etmesi gereken basın çalışanlarını da etkiliyor. Akit TV sunucusu Süleyman Usta, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve dünya genelinde 120 binden fazla kişinin ölüme neden olan yeni tıp koronavirüs (Covid 19) ülkemizde de şuana kadar 1.403 kişinin vefatına neden oldu.
 
Bu krtik süreçte çalışmaya devam etmek zorunda olan basın çalışanları da risk grubunda bulunuyor.
 
Medya dünyasında da koronavirüse yakalanan ve tedavi gören isimler olmuştu.
 
Gazeteci ve Akit TV sunucusu Yücel Süleyman Usta da, korona virüse yenik düşen isimlerden birisi oldu.
 
55 yaşındaki Süleyman Usta, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Usta'nın hayatını kaybetmesinden dört saat sonra da annesi Nurhayat Usta'nın (80) şeker hastalığından hayata veda ettiği belirtildi.
 
İHA'da yer alan habere göre; Yücel Süleyman Usta, 29 Mart günü sosyal medya hesabından, “Son test sonucum maalesef pozitif çıkmıştır. Hastaneye karantinaya kaldırılıyorum. Önce Allah’a sonra sağlıkçılara emanetim. Dualarınızı esirgemeyin” mesajını paylaşmıştı.
 
Usta yapılan tüm tedaviye rağmen hayatını kaybetti. Gazeteci Usta’nın ardından bir kötü haber de annesinden geldi.
 
Şeker hastası olduğu öğrenilen Nurhayat Usta da gazetecinin hayatının kaybetmesinden dört saat sonra hayata veda etti. Yücel Süleyman Usta ve annesi Nurhayat Usta dün kılınan cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı’na defnedildi.
 
Süleyman Usta, Akit TV’de Sümenaltı ve Haber Analiz gibi programlara imza atmıştı.
twitter takip