AKP'den 'Yalan Üretim Merkezi' videosu açıklaması: AK Parti olarak bir adım attık...

AKP%E2%80%99den+%E2%80%99Yalan+%C3%BCretim+Merkezi%E2%80%99+videosu+a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1:+AK+Parti+olarak+bir+ad%C4%B1m+att%C4%B1k...
ABONE OL

AKP tarafından 'CHP yalan üretim merkezi' adıyla yayınlanan ve ana muhalefet partisinin eleştirildiği animasyon, partinin resmi Twitter hesabından kaldırıldı.

AK Parti tarafından Salı günü "Yarın saat 14.00"te paylaşımı büyük merak uyandırmış çarşamba günü de CHP'yi hedef alan bir video yayınlanmıştı.

Bugün ise AK Parti'nin söz konusu videoyu sosyal medya hesabından kaldırıldığı görüldü.

Videonun neden kaldırıldığı merak edilirken resmi açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ tarafından yapıldı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 'yalan üretim merkezi' videosunun kaldırılmasına dair yaptığı paylaşımda, "Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AK Parti olarak bir adım attık. Siyasette yalanın ulaştığı boyuta dikkat çektik. Maksat hasıl oldu." görüşünü savundu.

Dağ Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bundan sonrasında da bilgi ve belgeye dayalı, seviyenin korunduğu, aziz milletimize sadece gerçeklerle konuşacakları bir zemin istiyoruz. Çünkü biz sadece gerçeklerle konuşuyoruz." ifadesini kullandı. 

twitter takip