Barış Falay ve konuk olduğu programa 'Nurhan Karadağ' tepkisi!

Bar%C4%B1%C5%9F+Falay+ve+konuk+oldu%C4%9Fu+programa+%E2%80%99Nurhan+Karada%C4%9F%E2%80%99+tepkisi%21;+
ABONE OL

YouTube'da Kutsal Motor adlı kanalda yayınlanan Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler isimli programda Prof. Dr. Nurhan Karadağ hakkında söylenen sözler tepki çekince sunucudan bir açıklama geldi.

YouTube'da Kutsal Motor adlı kanalda yayınlanan Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler isimli programda Prof. Dr. Nurhan Karadağ hakkında söylenen sözler tepki çekti.

Zeynep Ocak'ın sunduğu programda konuk Barış Falay, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi’nde okuduğunu anlatırken sunucu, Prof. Dr. Nurhan Karadağ için 'gerçek bir faşist' ve 'Nurhan hoca, evlerden ırak' dedi. Bu sözler üzerine Barış Falay, 'artık ırak' dedi.

İşte, tepkiye neden olan o sözler:

 

 

Yayına Nurhan Karadağ'ın oyuncu oğlu Umut Karadağ'dan ve DTCF Tiyatro Bölümü Mezunları Derneği'nden tepki geldi. DTCF Tiyatro Bölümü Mezunları Derneği ve Nurhan Karadağ'ın ailesi tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

Tepkilerin ardından sunucu Zeynep Ocak'tan da bir açıklama geldi. Zeynep Ocak "Barış Falay’a gelen tepkilerden üzüntü içindeyim. Ne programda ne de yaptığım herhangi bir açıklamada dile getirdiğim herhangi bir ifade kendisini bağlamamaktadır" dedi ve şu açıklamayı yaptı.

 

twitter takip