Batuhan Çolak, 'Yeniçağ imtiyaz sahibi canıma kastetti' demişti... Ahmet Çelik'ten açıklama geldi!

Batuhan+%C3%87olak,+%E2%80%99Yeni%C3%A7a%C4%9F+imtiyaz+sahibi+can%C4%B1ma+kastetti%E2%80%99+demi%C5%9Fti...+Ahmet+%C3%87elik%E2%80%99ten+a%C3%A7%C4%B1klama+geldi%21;
ABONE OL

Gazeteci Batuhan Çolak'ın canıma kastetti diyerek şikayetçi olduğu Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik, konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Yeniçağ Gazetesi'nin imtiyaz sahibi ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, gazetenin eski genel yayın yönetmeni Batuhan Çolak'ın hakkındaki iddiası için bir açıklamada bulundu.
 
Yeniçağ Gazetesi ile yolları geçen Mart ayında ayrılan ve sonrasında aykiri.com.tr'yi kuran Batuhan Çolak, dün Twitter hesabından yaptığı açıklamada; bir saldırıya uğradığını açıklamış ve Ahmet Çelik'in canına kastettiğinı iddia etmişti.
 
Çolak yaptığı açıklamada; gittiği bir mekandan ayrıldığı sırada ağaçların arasında saklanmış bir şahıs gördüğünü ve şahsın elini beline götürdüğü esnada aracına atlayarak canını zor kurtardığını söylemişti.
 
 
Çelik'ten bu iddiaya açıklama geldi. 
 
Çolak'ın iddiasını yalanlayan Ahmet Çelik, Çolak hakkında iftira nedeniyle suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.
 
Çelik, Batuhan Çolak hakkında daha önce de dolandırıcılık nedeniyle suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti.
 
Çelik, Twitter hesabından, "Yeniçağ'da bir dönem görev alan, ancak yaptığı dolandırıcılık sonucu kovduğumuz şahıs hakkında; kurumumuzu ve şahsımı hedef alan hayali iddialarda bulunması nedeniyle dolandırıcılıktan yaptığımız suç duyurusundan sonra, iftira dolayısıyla yeni bir suç duyurusu daha yapılacaktır" açıklamasını yaptı.
 
twitter takip