Batuhan Çolak kendi medyasını kurdu! aykırı.com.tr yayın hayatına başladı!

Batuhan+%C3%87olak+kendi+medyas%C4%B1n%C4%B1+kurdu%21;+ayk%C4%B1r%C4%B1.com.tr+yay%C4%B1n+hayat%C4%B1na+ba%C5%9Flad%C4%B1%21;
ABONE OL

Mart ayında, Yeniçağ Gazetesi'nden ayrılan Batuhan Çolak'ın kuruculuğunu üstlendiği aykırı.com.tr internet sitesi yayın hayatına başladı.

Yeniçağ Gazetesi'nin eski genel yayın yönetmeni Batuhan Çolak'ın bu gazeteden ayrıldıktan sonra hazırlıklarına başladığı internet sitesi aykırı.com.tr yayın hayatına başladı.
 
Mart ayında Yeniçağ Gazetesi'ndeki görevine son verilen ve eski gaztesi ile çıkışının istifa olarak gösterildiğini söyleyerek bir takım sorunlar yaşayan Batuhan Çolak, kendi mecrasının patronu oldu.
 
Batuhan Çolak'ın imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni olduğu aykiri.com.tr TBMM'nin açılışının 100. yıl dönümünde yayına başladı.
 
Aykırı'nın yazar kadrosunda; 54. Cumhuriyet Hükümeti'nde Devlet Bakanı- 20 ve 23. Dönem Milletvekili Gürcan Dağdaş, Kamu Hukuku Profesörü, YÖK Denetleme Kurulu Eski Başkanı Prof. Dr. İlyas Doğan, Araştırmacı Tarihçi Ümit Doğan, Eski Milletvekili Emin Şirin gibi isimler bulunuyor. 
 
Batuhan Çolak, Twitter hesabından paylaştığı videoda yazar kadrosuna yeni isimler katmaya devam edeceklerini açıkladı ve takipçilerinden gelen desteklere de teşekkür etti.
 
Çolak, aykırı.com.tr için yaptığı açıklamada; "İnşallah çok güzel bir işi başaracağız. İnşallah hep beraber nasıl bu süreci atlattıysak bundan sonraki süreci çok daha başarılı bir şekilde, Türkiye'nin aradığı ses, halkın, toplumun, milletin vicdanı olabilecek bir ses noktasında hep birlikte başaracağız. Hiçbir şekilde inanmış, heyecanı yüksek, motivasyonu yüksek, değerleri ve inancı olan bir ekibin başarısızlığa uğruma ihtimali yoktur. Bizim ekibimiz inandı. Bizim arkadaşlarımız inandı ve yola çıktık. İnşallah sizlerin desteğiyle aykırı.com.tr dolu dizgin geliyor" dedi.
twitter takip