BBP’li Remzi Kaya'dan itiraflı açıklama: Her türlü hırsızlığa rağmen Cumhur İttifakı’nda yer alıyoruz

BBP%E2%80%99li+Remzi+Kaya%E2%80%99dan+itirafl%C4%B1+a%C3%A7%C4%B1klama:+Her+t%C3%BCrl%C3%BC+h%C4%B1rs%C4%B1zl%C4%B1%C4%9Fa+ra%C4%9Fmen+Cumhur+%C4%B0ttifak%C4%B1%E2%80%99nda+yer+al%C4%B1yoruz
ABONE OL

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, sosyal medya hesaplarından CHP ve HDP’ye karşı olmaları sebebiyle her türlü hırsızlığa, liyakatsizliğe ve kötü ekonomiye rağmen Cumhur İttifakı’nda yer aldıkları açıkladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, sosyal medya hesaplarından AKP’li Konya Büyükşehir Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın bir paylaşımının ekran görüntüsünü paylaştı. Altay, söz konusu paylaşımda Ankara’da düzenlenen Konya Günleri programının fotoğraflarını ekleyerek, “Ankara’da Konya Günleri programımızın açılışını Bakanlarımız @drfahrettinkoca @murat_kurum Genel Başkan Yardımcımız, İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, Misafirlerimiz, Ankaralı ve Konyalı hemşerilerimizle birlikte yaptık” dedi.

BBP’li Remzi Kaya, etkinliğe partisinin genel başkanı Mustafa Destici’nin de katıldığını belirterek Altay’ın BBP liderinin ismine yer vermemesi sebebiyle AKP’yi hedef aldı. Kaya, CHP ve HDP’nin devlet yönetimine geçmemesi için her türlü hırsızlığa rağmen Cumhur ittifakını desteklediklerini açıkladı.

Kaya’nın paylaşımı şöyle:

 

 

 

 

 

twitter takip