Bergüzar Korel'den Halit Ergenç paylaşımı yapan Cardi B'ye esprili karşılık: 'O benim kocam'

ABONE OL

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Muhteşem Yüzyıl hayranı çıkan ve Halit Ergenç paylaşımı yapan dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B'ye esprili bir karşılık verdi.

Muhteşem Yüzyıl hayranı çıkan ve başrol oyuncusu Halit Ergenç için bir paylaşım yapan dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B'ye ünlü oyuncunun eşi Bergüzar Korel'den esprili bir cevap geldi. 
 
Cardi B, Türkiye'de 2014 yılında final yapan ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin hayranı çıkmıştı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımda diziyi izlediği görülen Cardi B, günde beş bölüm izlediğini söylemişti.
 
Türk takipçilerinin soruları üzerine diziyi sıkı bir şekilde takip ettiğini dile getiren Cardi B, dizideki oyuncu değişikliğinin de nedenini merak ederek, 'Günde beş bölüm izliyorum, Hürrem Sultan neden değişti' diye sormuştu.
 
Muhteşem Yüzyıl dizisini izlemeye devam eden Cardi B, dün akşam diziden Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran Halit Ergenç'in bir karesini paylaştı. Cardi B'nin paylaşımına Halit Ergenç'in eşi Bergüzar Korel'den esprili bir gönderme geldi.
 
Otomobil kullanırken eşinin Star TV ekranlarında yayınlanan Babil dizisindeki tanıtım afişine denk gelen Korel, sosyal medyada fenomen olan ve 'Eltilerin Savaşı' filmiyle de popülerliği artan 'Kimin kocası bu' şarkısıyla Cardi B. ye esprili bir göndermede bulundu.
 
Korel, gülerek paylaştığı videoya Cardi B,'yi de etiketleyerek "Anlatın ablaya" notunu düştü.
 
Bergüzar Korel, ünlü şarkıcının paylaşımını alıntıladığı bir sonraki fotoğrafına da 'Aşkım dur Allah'ını seversen, zaten ortalık karışık' mesajını yazıp gülücük emojisi koydu.
 
 
 
twitter takip