Binali Yıldırım'dan 'Uğur Dündar' açıklaması! Neden onu seçti, kabul etmeyince alındı mı?

Binali+Y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m%E2%80%99dan+%E2%80%99U%C4%9Fur+D%C3%BCndar%E2%80%99+a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1%21;+Neden+onu+se%C3%A7ti,+kabul+etmeyince+al%C4%B1nd%C4%B1+m%C4%B1?
ABONE OL

Binali Yıldırım, seçim öncesi verdiği röportajda Uğur Dündar'ın moderatörlük teklifini reddetmesi hakkında konuştu.

Habertürk Gazetesi'nden Kübra Par, 23 Haziran'da yenilenecek olan İBB seçimleri öncesinde AK Parti adayı Binali Yıldırım ile röportaj gerçekleştirdi.

Binali Yıldırım röportajda; projeleri, Tarlabaşı'nda geçen çocukluğu, İstanbul'un trafik sorunu ve eşi Semiha Yıldırım hakkında sosyal medyada yapılan yorumlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu ile birlikte çıkacağı ortak canlı yayını yönetmesini önerdiği Uğur Dündar'ın bu teklifi kabul etmemesiyle ilgili soruya da "Bu teklifi iletişimde yeni bir süreç başlatmak için yapmıştım ama maalesef yarım kaldı" cevabını verdi.

Binali Yıldırım, "Alınmadım ama keşke vazgeçmeseydi. Yılların tecrübeli gazetecisi. Böyle ufak tefek dayatmalara, baskılara boyun eğmemesi lazımdı. Tam da kendi ifadesi gibi kutuplaşmanın, ayrışmanın olduğu bir dönemde ben Uğur Dündar’ın olmasını çok arzu ettim. Bu teklifi iletişimde yeni bir süreç başlatmak için yapmıştım ama maalesef yarım kaldı" dedi.

Binali Yıldırım ile yapılan röportajın tamamını okumak için tıklayınız

twitter takip