Bodrum'da evlendiler! Gazeteci Canan Özgen'in mutlu günü!

Bodrum%E2%80%99da+evlendiler%21;+Gazeteci+Canan+%C3%96zgen%E2%80%99in+mutlu+g%C3%BCn%C3%BC%21;
ABONE OL

Gazeteci Cansu Canan Özgen, basketbolcu Erden Eryüz ile Bodrum'da evlendi.

Gazeteci Cansu Canan Özgen, Beşiktaş'ın da aralarında olduğu çok sayıda kulüpte basketbol oynayan Erden Eryüz ile Bodrum'da gerçekleştirilen törenle evlendi. 
 
Özgen, mutlu anını sosyal medya hesabından yayınladığı "daha güçlü, daha sevdalı, daha iyi bir Cansu, bir Erden olarak. İyi günde kötü günde, sağlıkta ve hastalıkta, ölüm bizi ayırıncaya dek, dostlarımız, ailelerimiz ve çocuklarımızla, bütün bir yaşam boyunca ömrüm ömrüne, ömrün ömrüme…" sözleriyle duyurdu.
 
Cansu Canan Özgen 2 gün önce Erden Eryüz'ün evlilik teklif ettiği ana ilişkin görseli iliştirdiği bir tbt yayınlamış ve "Bir hayal kurduk ve gerçekleşmesine artık sayılı saatler kaldı. Erden sen benim başıma gelen en güzel şeysin." demişti. 
 
Özgen'in  saatler kaldı dediği o mutlu an Cumartesi gecesi Bodrum'da gerçekleşti.
 
 
Özgen nikah cüzdanını aldıktan sonra Instagram hesabından şu mesajı paylaştı: 
 
Kendi oIarak, sana geIen sana gereksinimi oImadan, seni isteyen sensiz de oIabiIecekken, senin iIe oImayı seçen kendi oImasını, seninIe oImaya bağIayan
 
O, işte...
 
Erden’im, Canım Sevgilim.
 
Bu sana düğün günü mektubum. Zarfına oyalı mendil iliştirilmiş, kenarı yakılmış, mis kokulu mektup kağıtlarına yazmak isterdim sana. O olmadı, böyle olsun. Ne varsa içimde sana dair, aşkımıza dair, bizi seven herkesle paylaşayım istiyorum:
 
Öyle köklü, öyle muhabbetle, öyle sinemden seviyorum ki seni. Öyle sarıp sarmalayarak, öyle gönülden, öyle bir güçle seviyorsun ki beni.
 
Yollarımız kesişmese kaderin büyük bir hatası olurmuş bu. Sana baktığımda kendimi görüyorum; bana baktığında kendini gördüğünü biliyorum. 
 
Seni düşünürken kendimi düşünüyorum; sen beni düşündüğünde kendinden öte düşünüyorsun. 
 
Ben sende, sen bende, bir bütünde her zamankinden daha güçlü, daha sevdalı, daha iyi bir Cansu, bir Erden olarak. İyi günde kötü günde, sağlıkta ve hastalıkta, ölüm bizi ayırıncaya dek, dostlarımız, ailelerimiz ve çocuklarımızla, bütün bir yaşam boyunca ömrüm ömrüne, ömrün ömrüme…
twitter takip