Bu kez Hadi Özışık'ın sahibi olduğu siteden ayrılık haberi geldi! O yönetici istifa etti

Bu+kez+Hadi+%C3%96z%C4%B1%C5%9F%C4%B1k%E2%80%99%C4%B1n+sahibi+oldu%C4%9Fu+siteden+ayr%C4%B1l%C4%B1k+haberi+geldi%21;+O+y%C3%B6netici+istifa+etti
ABONE OL

İnternet Haber ve Gazeteciler.com'un sahibi Hadi Özışık'ın Sedat Peker'le yaptığı FaceTime görüşmesinin basına yansımasıyla başlayan tartışmalar ve tepkiler devam ediyor...

Peker'in, görüntülü konuşmaları Twitter'dan paylaşmasının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hem Hadi Özışık, hem de kardeşi Süleyman Özışık hakkında dava açmıştı.

Bu gelişmeden hemen sonra Medyakoridoru, tv100 ile Habertütk TV kanallarının Hadi Özışık'ın yorumculuk görevine son verdiğini çarşamba akşamı duyurmuştu Türkiye gazetesi de Süleyman Özışık'ın yazılarını sonlandırmıştı. Her iki isim de kanal ve gazedeki görevlerine son verildiği iddialarını yalanlyıp kendi istekleriyle ayrıldıklarını açıklasa da, Medyakoridoru'na bilgi veren kanal ve gazete kaynakları görevlerine son verildiği bilgisinin doğru olduğunu belirtti.

Dün akşam yaşanan yeni bir gelişmeye göre ise Hadi Özışık'ın sahibi olduğu internet sitelerinden olan gazeteciler.com'dan ayrılık ahberi geldi. Gazeteciler.com'un Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü'nü yürüten Cuma Obuz, göervinde istifa etti.

Obuz, istifa kararını Twitter'dan paylaştığı şu mesajla duyurdu:

"İnternethaber yayın grubuna ait Gazetecilercom sitesinde yürüttüğüm Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü görevimden istifa ettim! 20 ay boyunca beraber çalıştığım herkese teşekkür ediyorum."

 

twitter takip