Bu sözler tepki çekti! Hakan Ural'a göre Türkiye'de evsiz vatandaş yokmuş!

Bu+s%C3%B6zler+tepki+%C3%A7ekti%21;+Hakan+Ural%E2%80%99a+g%C3%B6re+T%C3%BCrkiye%E2%80%99de+evsiz+vatanda%C5%9F+yokmu%C5%9F%21;
ABONE OL

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programında sunuculuk yapan Hakan Ural'ın Türkiye'de evsiz olmadığına dair yaptığı açıklamalar sosyal medyada tepki çekti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan sabah programı 'Neler Oluyor Hayatta' da sunuculuk yapan ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural'ın programda söylediği "Türkiye'de evsiz diye birşey var mı?" sözleri sosyal meduada tepki çekti.
 
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bu günlerde, iktidarın ekonomik nedenlerle eleştirilmesine kızan Hakan Ural, bu tarz yorumları vicdansız ve izansız bulduğunu belirtti.
 
Ural, konuşmasının devamında; "Bu devlet sizi ne zaman neyinizi muhtaç bıraktı" ifadelerini kullanırken, Amerika Coliforniya'da 65.000 evsiz olduğunu ancak Türkiye'de evsiz vatandaşların olmadığını savundu.
 
"Türkiye'de böyle birşey mi var mı? Evsiz diye birşey mi var mı Türkiye'de" diyen Hakan Ural'a sosyal medyadan "Acaba hangi Turkiyeden bahsediyor", "Anlaşılan ekonomiden,işsizlik oranlarından habersizsiniz Hakan Ural.Uzmanı olmadığınız konulara girmeyin bence.Size son sözüm ‘Tok açın halinden anlamaz", "Hakan Ural neyin kafasını yaşıyor? İşten çıkarılan insanlar için belki kötü alışkanlıkları vardı diyor. Bu devlet kimi mağdur bıraktı bi söyleyin ya diyor", "Hakan Ural bilmelisin ki, belki ABD'deki kadar olmasa da ülkemizde de evsizler mevcut" gibi eleştiriler geldi. 
 
 

Bu hangi Turkiyeden bahsediyor?

pic.twitter.com/jFfaLJ4lmD

— ??Zambak ‏? (@ZambakMKA) April 2, 2020 div>
twitter takip