Buket Aydın'dan, Ahmet Hakan'a sert yanıt: Senin zamanında kibarca şutlanıp, benim getirildiğim diğer kanal var ya...

Buket+Ayd%C4%B1n%E2%80%99dan,+Ahmet+Hakan%E2%80%99a+sert+yan%C4%B1t:+Senin+zaman%C4%B1nda+kibarca+%C5%9Futlan%C4%B1p,+benim+getirildi%C4%9Fim+di%C4%9Fer+kanal+var+ya...
ABONE OL

Ahmet Hakan'ın bugün kaleme aldığı 'Kemal Kılıçdaroğlu ve kahkahalar, kahkahalar' başlıklı yazısına, sunucu Buket Aydın'dan flaş bir cevap geldi.

Geçen hafta cuma günü Buket Aydın'ın Haber Global'de yayınlanan 'Koltuk' programına CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu konuk olmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun Aydın'a gönderme yaparak gülmesini istemesine ise Ahmet Hakan'dan tepki gelmişti. Hakan'ın sözlerine Buket Aydın'dan yanıt gecikmedi.

"Madem karşılıklı bu kadar mutluydunuz, bu kadar mesuttunuz, bu kadar razıydınız birbirinizden... CNN Türk’ten ne istediniz?" diyen Ahmet Hakan'a, isim vermeden yanıt veren Buket Aydın, "Senin kanalın protesto edilmesinin konuyla alakası yok. Kıskançlıktan gözün dönmüş" dedi.

Buket Aydın tweet'inde şunları yazdı:

Ne olmuştu?

2019 yerel seçimleri öncesi ağırladığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri ve kahkahasıyla tepki çeken sunucu Buket Aydın, cuma günü yeniden Kılıçdaroğlu'nu ağırlamıştı. İkili arasındaki diyalog, Ahmet Hakan'ın tepkisini çekmişti.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşesine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Buket Aydın’la yaptığı yayını taşıdı.

Ahmet Hakan, Kılıçdaroğlu’nun “Lütfen daha fazla kahkaha atın, sizin kahkahalarınız bize uğur getiriyor” sözleri için "Sunucuya dönüp 'Lütfen daha fazla kahkaha atın, sizin kahkahalarınız bize uğur getiriyor' diye kompliman yapıyor. Madem karşılıklı bu kadar mutluydunuz, bu kadar mesuttunuz, bu kadar razıydınız birbirinizden... CNN Türk’ten ne istediniz?" dedi.

twitter takip