Buket Aydın'dan o haberlere sert tepki! Dava açıyor!

Buket+Ayd%C4%B1n%E2%80%99dan+o+haberlere+sert+tepki%21;+Dava+a%C3%A7%C4%B1yor%21;
ABONE OL

Buket Aydın hakkındaki haber yapan bazı internet sitelerine 'Okunma oranını arttırmak için sürekli iftira atan internet siteleriyle adalet önünde hesaplaşacağız' diyerek tepki gösterdi.

Mayıs ayında Kanal D'deki ana haber bülteni sunuculuğu ve haber başkanlığı görevinden istifa eden Buket Aydın, bugün bazı internet sitelerinde kendisi hakkında yapılan haberler için sert bir açıklama yayınladı.
 
"Cımbızla bazı cümleler çekip üstüne benim söylemediğim şeyleri de katarak haberleştirmek nasıl bir kötülük" diyen Aydın, devamında kimseden intikam almak gibi bir derdinin olmadığını kaydetti.
 
Buket Aydın, kendisi hakkında dün akşam Instagram üzerinden katıldığı bir canlı yayındaki açıklamalarının 'Buket Aydın: Sırtımdan vurdular, intikamım acı olacak' başlığıyla haberleştirilmesiyle ilgili açıklama yaptı.
 
Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Aydın, sözlerine "Dün hatır için Instagram üzerinden bir canlı yayına katıldım. Kadın kadına çok da eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdik. Bu sohbet içerisinden cımbızla bazı cümleler çekip üstüne benim söylemediğim şeyleri de katarak haberleştirmek nasıl bir kötülük" diye başladı.
 
Buket Aydın, programda konuştukları mobbing ile ilgili ifadelerin genel bir konu olduğunu ifade ederek "Ağzımdan her çıkanı son döneme yormayı bırakın" dedi.
 
Aydın, Kanal D'den kendi isteğiyle ve hiçbir sorun yaşamadan ayrıldığını da söyledi.
 
Aydın, sözlerinin çarpıtıldığını ifade etti ve özel hayatı hakkında yapılan haberlerin de iftira olduğunu belirterek açıklamasına şöyle devam etti:
 
"Benim ifadelerimle ilgili magazin programında yapılan yorumları ben sanki o ifadeleri kullanmışım gibi yayınlayan ve ayrıca sürekli özel hayatımla ilgili 'iftira' haberler yaymaya çalışan her mecraya dava açacağım. O yayında ben 'Bana yapılanları hemen unutuyorum, en sevmediğim huyum bu' dedim. Kimseden intikam almak gibi bir derdim yok, olamaz. Ayrıca mobbing ile ilgili konuşulanlar kadınların iş hayatında maruz kaldığı mobbingle ilgiliydi ve geneldi.
 
19 yaşımdan beri bu sektörde çalışıyorum. Tabii ki istemediğim şeyler yaşadığım zamanlar olmuştur. Ancak ağzımdan her çıkanı son döneme yormayı bırakın. Kurumdan kendi isteğimle ve hiçbir sorun yaşamadan ayrıldım. Özel hayatımla ve iş hayatımla ilgili iftiralar atarak okunma oranını artırmaya çalışanlar ile artık adalet önünde hesaplaşacağız."
 
twitter takip