Buket Aydın'ın yerine hangi isim getirildi? Kanal D Ana Haberi artık o sunacak!

Buket+Ayd%C4%B1n%E2%80%99%C4%B1n+yerine+hangi+isim+getirildi?+Kanal+D+Ana+Haberi+art%C4%B1k+o+sunacak%21;
ABONE OL

Demirören Medya Grubu'nda Buket Aydın'ın istifasının ardından Kanal D Ana Haber sunuculuğu görevine o isim getirildi.

Kanal D Haber Başkanı ve Kanal D Ana Haber bülteni sunucusu Buket Aydın'ın istifası gündeme bomba gibi düştü. İstifa haberinin ardından  Aydın'dan boşalan koltuğa kimin oturacağı ise merak konusu odu.
 
Demirören Medya yönetimi, biraz önce bu görevi yürütecek ismi kurumiçi yazışmayla duyurdu.
 
Yapılan duyuruya göre; Kanal D Ana Haber'in yeni sunucusu CNN Türk'te görev yapan Deniz Bayramoğlu oldu.
 
İşte o duyuru:
 
"Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,
 
Kanal D Ana Haber Bülteni Spikeri ve Kanal D Haber Başkanı Sn. Buket Aydın ile Kurumumuzun yolları bugün(09.05.2020) itibari ile ayrılmıştır. 11.05.2020 tarihi itibari ile Kanal D Ana Haber ekran yüzü olarak Sn. Deniz Bayramoğlu atanmıştır.
 
Sn. Buket Aydın’a görev yaptığı dönem süresince kurumumuza vermiş olduğu emek ve sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerimizi iletir, Sn. Deniz Bayramoğlu’na yeni görevinde başarılar dileriz.
 
Saygılarımızla"
 
 
 
DENİZ BAYRAMOĞLU'NUN ÖZGEÇMİŞİ İSE ŞÖYLE:
 
1997 yılında önce Financial Times ile ortak çıkan Liberal Bakış Gazetesi’nde borsa haberleri yapmaya başladı. 6 ay sonra döneminin en dikkat çekici gazetesi olan Yeni Yüzyıl’da borsa muhabirliğine devam etti. Burada özellikle imzasız yayınlanan ve borsa operasyonlarını deşifre ettiği kulis köşesi “Insider” ile dikkat çekti.
 
Sabah grubunun Yeni Yüzyıl’ı satmasının ardından grupta kaldı ve aynı işi Sabah Gazetesi’nde devam ettirdi. Sabah Gazetesi borsa editörlüğü görevinden kısa bir süre sonra Yeni Binyıl Gazetesi’nin kuruluşunda ekonomi editörü olarak görev yaptı.
 
Yazılı basın kariyeri sırasında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin tepe yöneticileri, ekonomi bürokrasisi, ekonomiden sorumlu bakanlar, Avrupa ve ABD’nin önde gelen şirketleri, ekonomi bakanları, ECB ve FED de dahil olmak üzere Merkez Bankası başkanları, ünlü fon yöneticileri v.d. ile röportajlar yaptı.
 
Çok sayıda meslek örgütü ve sivil toplum kuruluşu tarafından yılın en iyi ekonomi muhabiri ödülüne layık görüldü.
 
2000 yılında ise yazılı basından görsel basına geçti. 2000-2002 yılları arası CNN TÜRK televizyonunda borsa yorumcusu-muhabiri olarak görev aldı. 2002-2004 yılları arasında Ahu Özyurt ile birlikte “İş Yemeği” programını hazırlayıp sundu.
 
2004-2006 yıları arasında ise 10 yıldır sürdürdüğü ekonomi gazeteciliğine ara verip haber merkezinde  çalışmaya ve CNN TÜRK’ün sabah haberlerini sunmaya başladı. 2006 yılında ise 1 boyunca CNN TÜRK’ün marka siyaset-ekonomi programı “Parametre”yi Enis Berberoğlu, Bilal Çetin ve Erdal Sağlam ile sundu.
 
2008 yılında vatani görevi için CNN TÜRK’ten ayrıldı. 2010-2012 yılları arasında CNN TÜRK’te “Bugün” haber kuşağını hazırlayan ve sunan Deniz Bayramoğlu o tarihten bu yana da CNN TÜRK’ün sabah programı olan “Güne Merhaba’yı hazırlayıp sunuyor.
 
Bayramoğlu televizyon kariyeri boyunca, yine Türkiye ve dünya ekonomisinin önde gelen isimleriyle röportajlar yaptı. Siyaset, ekonomi ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini programlarında ağırladı.
 
Türkiye ve bölgemizden en sıcak gelişmeleri takip etti.
 
Suriye savaşının ilk yılında Halep kentine giren ilk Türk Gazeteci oldu. Muhaliflerin 30 Şii hacı adayını rehin aldığı olayı, dünyaya ilk duyuran gazeteci oldu. Ve yine bu isimlerle ilk röportajı yaptı.
 
2002-2004 yıları arasında Hurriyet.com.tr’de borsa ve ekonomi yazıları yazdı. Hurriyet.com.tr’nin ardından yazılarına Finansal Forum ve Referans gazetelerinde devam etti. 
 
Halen çeşitli günlük ve haftalık yayınlar için yazılar kaleme almaya devam etmektedir.
 
Deniz Bayramoğlu, Türk ve dünya ekonomisi konusunda uzman bilgiye sahiptir. Türk ekonomisinin önde gelen sektörlerini yakından takip etmeye devam etmekte aynı zamanda da siyaset ve sanat dünyasındaki gelişmeleri de yakından takip etmektedir.
 
İyi derecede İngilizce bilmektedir.
 
 
twitter takip