Burak Akkul yoğun bakıma alındı! Eşi de karantina altında!

Burak+Akkul+yo%C4%9Fun+bak%C4%B1ma+al%C4%B1nd%C4%B1%21;+E%C5%9Fi+de+karantina+alt%C4%B1nda%21;
ABONE OL

Koronavirüs teşhisi konulan sunucu Burak Akkul, yoğun bakıma alınırken eşi Seda Akkul da yanına karantinaya alındı.

 
Koronavirüs testi pozitif çıktığı için hastanede tedavi gören ünlü sunucu ve televizyoncu Burak Akkul yoğun bakıma kaldırıldı. Eşinin hakkında çıkan hayatını kaybetti haberlerini gören Seda Akkul da, sinir krizi geçirerek karantinaya alındı.
 
teve2 ekranlarında yayınlanan 'Çok Gezenti' programını eşi Seda Akkul ile birlikte sunan Burak Akkul, geçtiğimiz günlerde koronavirüs tedavisi gördüğünü açıklamıştı. Burak Akkul'ın tedavisine Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam ediliyor.
 
Seda Akkul da, sosyal medyadan yaptığı açıklamada; hastanede değil evinde izole bir şekilde karantinada olduğunu ve test sonuçlarını beklediğini duyurmuştu.
 
Burak Akkul'un kayınbiraderi Hüseyin Arslan da sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile hem Burak Akkul hem de kardeşi Seda Akkul'un sağlık durumu hakkındaki bilgileri verdi.
 
Burak Akkul'un yoğun bakıma kaldırıldığını belirten Hüseyin Arslan, ünlü sunucunun uyutularak ve ilaç verilerek tedavisinin devam ettiğini söyledi.
 
Hüseyin Arslan, kardeşi Seda Akkul'un ise, eşi Burak Akkul hakkında sosyal medyada çıkan hayatını kaybetti haberlerinden sonra sinir krizi geçirdiğini ve korona hastalığı kesinleşmiş olarak karantinada sakinleştiricilerle hayata tutunmaya çalıştığını belirterek bu söylentileri yayanlara tepki gösterdi.
 
Kardeşinin koronavirüs etkisinden kurtulmak üzereyken bu haberleri gördükten sonra kötüleştiğini ve Burak Akkul'un yanına karantinaya alındığını belirten Hüseyin Arslan, bu haberleri duyduklarında kendilerinin de paniklediğini ve hastaneye ya da doktora ulaşana kadar korktuklarını ifade ederek "Yoğun bakımda bir hastanın yanına doktoruna, her saniye ulaşamıyoruz. Lütfen, iyi niyetinizden eminim, değer veriyor olmanız gurur verici ancak sabırla bekleyin ve inanın. İyileşecek Burak" dedi.
 
Hüseyin Arslan'ın yaptığı açıklama şu şekilde:
 
Merhaba. Ben Burak Akkul’un kayınbiraderiyim. Seda akkul’un abisi. Burak bildiğiniz üzere hastanede tedavisi süren Corona teyid edilmiş olarak yatıyorken dün akşam üzeri yoğun bakım ünitesine alındı. Okuduğu haberler, ve duygusal kişiliği mücadelesinde yorucu bir hal aldı. Bu nedenle ilaç verilmek süretiyle uyku halinde tedavisine devam ediliyor. Bugün akşam saatlerinde hastaneye giderek doktoruyla görüştüm ve ellerinden gelen en iyi şekilde Burak’la ilgilendikleri bilgisini aldım. Bununla beraber hepinizden bir ricam, bir itirazım var. Bu gibi “Burak Akkul vefat etti, Burak öldü” gibi kesin ifadeler tamamen vicdandan yoksun, acımasız bir şekilde bizleri, ailesini ve sevenlerini dehşete düşürüyor. Hatta, Burak öldü mü? diye sorduğunuzda bile, biz hemen, tekrar hastaneye nasıl ulaşır bu bilgiyi nasıl teyid ederiz diye, korkuyor panikliyoruz. Burak’la birlikte hayatının anlamını bulduğuna inanmış kalbi sevgiyle dolu biricik kız kardeşim, meleğimi bu sabah delirmek üzere aldım evinden. Tek sebebi bu futursuzca atılan “kaydedin bu twiti, bakın dediğim cıkacak” içerikli bir bilgiye sahip olunmadan, bir insanın hayatıyla ilgili atılabilen, 3-5 kelimeye sığan twitler. Seda, Corona etkisinden kurtulmak üzereydi, çok güçlüydü, ayaktaydı, herzaman öyledir dağ gibi kardeşim. Dün gece tüm gece uyuyamamış, ağlamış, inanın çok az ağlar. Bünyesi zayıflamış, zaten bir lokma yiyemiyor günlerdir, bugün ne ateş, ne baş ağrısı, sürekli sinir krizi halinde ağladığı ve kustuğu için eşinin yanında karantinaya alındı. Evde bakabilecekken biz, teskin edip sterilize tutabilecekken “öldü mü, öldü mü, kesin öldü” twitleri tüketti, sakinleştirci alarak hayata tutunmaya çalışıyor, Corona hastalığı kesinleşmiş olarak. ( Nasıl olmasın, eşinin terini sildi 3 gün) Şimdi herkese cevap vermek adına, Burak Akkul öldü mü? Hayır, 3 saat önce yaşadığını biliyorum. Ama yoğun bakımda bir hastanın yanına doktoruna, her saniye ulaşamıyoruz. Lütfen, iyi niyetinizden eminim, değer veriyor olmanız gurur verici ancak sabırla bekleyin ve inanın. İyileşecek Burak
twitter takip