Çalışanlarını darp eden Şahin Şeker serbest bırakıldı!

%C3%87al%C4%B1%C5%9Fanlar%C4%B1n%C4%B1+darp+eden+%C5%9Eahin+%C5%9Eeker+serbest+b%C4%B1rak%C4%B1ld%C4%B1%21;
ABONE OL

İstanbul Beşiktaş'da bulunan 'Meydan Beşiktaş' adlı mekanda iki çalışanını darp ettiği için gözaltına alınan Şahin Şeker serbest bırakıldı.

İstanbul Beşiktaş'da bulunan 'Meydan Beşiktaş' isimli eğlence mekanının sahibi Şahin Şeker geçtiğimiz Nisan ayında gerçekleşen bir etkinlikte iki çalışanı darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Bugün sosyal medyayı ayağa kaldıran bu görüntülerin ardından yeni bir gelişme yaşandı.

Şahin Şeker adliyede ifade verdi. Şeker ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bugün sosyal medyanın gündemine düşen olay, geçtiğimiz Nisan ayında Beşiktaş'ta bulunan 'Meydan Beşiktaş' adlı eğlence mekanında gerçekleşti.

Mekanın bilet satış bölümünde çalışan Gaye Akıl isimli görevli Şahin Şeker'in kendisini ve Enver isimli arkadaşını yanlarına geldiğinde ayağa kalkmadıkları gerekçesiyle darp ettiğini anlatmıştı.

Sosyal medyadan olayın görüntülerini de paylaşan Gaye Akıl şikayetçi olmuş ve kamuoyundan destek istemişti.

Şahin Şeker, görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından gözaltına alındı ve adliyede ifade verdi. Şeker daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şeker ifadesinde "Şirkette maddi anlamdaki olumsuzluklar tansiyon hastalığımı tetikledi ve ani öfke patlamaları yaşıyorum. Yaşananlardan pişmanım' dedi.

 

 

twitter takip