Canan Kaftancıoğlu'ndan Akit TV muhabirine cevap gecikmedi!

Canan+Kaftanc%C4%B1o%C4%9Flu%E2%80%99ndan+Akit+TV+muhabirine+cevap+gecikmedi%21;
ABONE OL

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Akit TV muhabiri Mert Armağan'ın sokak röportajı yaptığı sırada kendisi ile ilgili kullandığı ifadeler nedeniyle mahkemeye başvuracağını açıkladı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Akit TV muhabiri Mert Armağan'ın sokak röportajı yaptığı sırada kendisi ile ilgili kullandığı ifadelere sosyal medya hesabından yanıt verdi ve dava açacağını duyurdu.

Akit TV muhabiri Mert Armağan, sokak röportajı sırasında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu için "DHKP-C ve PKK elebaşlarıyla çekilmiş olduğu fotoğrafları var" ifadesini kullandı.

Mert Armağan ayrıca CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nu da kastederek "Bu kişilere kimlerin destek verdiğine baktınız mı?" diye sorarak yine terör örgütü vurgusu yaptı.

Armağan'ın röportaj yaptığı vatandaş ise MHP'yi desteklediğini ancak 31 Mart'ta ilk defa CHP'ye oy verdiğini söyleyerek iktidarı eleştirdi.

Bu duruma sessiz kalmayan Canan Kaftancıoğlu ise Akit TV muhabirinin kendisi hakkındaki sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Kaftancıoğlu "Akit TV sözde muhabiri Mert Armağan mahkemede de yalan ve iftiralarını anlatırsın. Çok yakında" diyerek yargı yoluna gideceğini ifade etti. 

 

twitter takip