Cem Küçük'ten 'Ekrem İmamoğlu' için şaşırtan sözler! Ahmet Hakan'ı eleştirdi!

Cem+K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk%E2%80%99ten+%E2%80%99Ekrem+%C4%B0mamo%C4%9Flu%E2%80%99+i%C3%A7in+%C5%9Fa%C5%9F%C4%B1rtan+s%C3%B6zler%21;+Ahmet+Hakan%E2%80%99%C4%B1+ele%C5%9Ftirdi%21;
ABONE OL
Ak Parti hükumeti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük bugünkü köşe yazısında 'bizim taraf' olarak tabir ettiği ve Ekrem İmamoğlu'na karşıt olan medyayı eleştirdi. Yazısında "Bizim taraf medyasının ona saçma sapan gerekçelerle saldırması İmamoğlu’nu daha da ön plana çıkardı" diyen Cem Küçük Pazartesi günü ekrana gelen 'Tarafsız Bölge' programı için de "Mesela pazartesi günkü Ahmet Hakan yayını da İmamoğlu’nun ekmeğine yağ sürdü. Medya oyunlarıyla İmamoğlu aleyhine iş yapılmak istendikçe ters tepiyor" yorumunda bulundu. Cem Küçük'ün TGRT Haber'de Fuat Uğur ile birlikte yaptığı "Medya Kritik" programında ise "CNN Türk yönetimine bir eleştirim var. Program saat 22.05'de başladı. 120 dakika denildi. Ahmet Hakan açılışta bunları söyledi. Saat 23:30'da belli bir telefon geldi ve programı bitirdi.Çünkü kulaklığına bakıyordu.Yolsuzluk kısımlarına girince programı bitirdi. Tanıdığım arkadaşlarıma sordum. Kanal yönetimi bitirin demiş. Bu da doğru değil. Biz nasıl Turgay Güler'e kızdık, eleştirdik. Misafire iyi davranırsın diye. İki saatse bu program iki saat devam edin" yorumunu yaptı. Cem Küçük'ün bu sözleri ise sosyal medyada "Cem Küçük bile Ahmet Hakan'ı eleştiriyor. Bu utanç yeter ona" şeklide yorumlandı. Cem Küçük'ün bugünkü yazısı şu şekilde:
Kabul etmek gerekir ki, başta Ekrem İmamoğlu herkesin tanıdığı bir isim değildi. Beylikdüzü gibi İstanbul’un arkalarındaki uzak bir ilçenin belediye başkanıydı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ismi açıklandığında ona şans veren kişi sayısı çok azdı. Hemen herkesin ortak görüşü Binali Yıldırım bu seçimleri rahat alır şeklindeydi.
Ekrem İmamoğlu Karadenizli, sağ görüşten gelen biriydi. Solcu olmadığı muhakkak. Elbette bazen şov yapıp Deniz Gezmiş’i anıyor vs. Ama o noktada samimi değil. Zaten sol tandanslı bir aday olsaydı hiç şansı olmazdı. Türkiye’de seçimlerde sağ ve sol yarışırsa sağ hep kazanır. Geçen yılki başkanlık seçimlerinde Abdullah Gül stratejik açıdan doğru hamleydi. Gül aday olsa muhtemelen seçim ikinci turdaydı. Gene Erdoğan kazanacaktı ama ilk turda değil.
Büyükşehir Belediyesi açısından sağ görüşlü Ekrem Bey ideal olanıydı. Bizim taraf medyasının ona saçma sapan gerekçelerle saldırması İmamoğlu’nu daha da ön plana çıkardı. Mesela pazartesi günkü Ahmet Hakan yayını da İmamoğlu’nun ekmeğine yağ sürdü. Medya oyunlarıyla İmamoğlu aleyhine iş yapılmak istendikçe ters tepiyor. Bizim taraf medyasının tüm taraflarıyla bu hadise üzerinde düşünmesi lazım. Seçimlerde YSK sonucuna göre on üç bin yedi yüz farkla önde kapatmıştı. Ama YSK’nın 123 sandıkta şaibe var ve sonuca etki etti kararıyla seçim 23 Haziran’da yenilenecek.
Yazının devamını okumak için tıklayınız
twitter takip