Cem Küçük'ten yeni paylaşım!

Cem+K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk%E2%80%99ten+yeni+payla%C5%9F%C4%B1m%21;
ABONE OL

Küçük'ün, TGRT Haber ve Türkiye gazetesindeki görevine son verildiği iddia edilmişti.

Organize suç örgütü olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma açılan Sedat Peker'in, İhlas Holding CEO'sunun yer aldığı cinsel içerikli bir video paylaşmasının ardından TGRT Haber sunucusu ve Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'ün görevlerine son verildiği öne sürülmüştü.

Peker'in, Küçük'e kendisinden özür dilemesi için bir hafta süre vermesi, aksi takdirde Küçük'le ilgili bir video paylaşacağını ifade etmesinin ardından, Cem Küçük'ün hem TGRT Haber'deki hem de Türkiye gazetesindeki görevlerine son verileceği iddiaları güçlenmişti.

Bu iddialara ilişkin Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Küçük, işine son verildiği yönündeki söylentileri yalanladı:

"Sevgili arkadaşlar işimin başındayım. Yazılanların hepsi yalan."

 

Küçük, dün ise dikkat çeken bir 'emeklilik' yazısı kaleme almış ve şu ifedeleri kullanmıştı:

"Bazı kariyeristler çocuklarının büyüdüğünü bile anlamıyor. İşine fazla odaklananlar önündekini göremiyor. Bazen insanlar ne zaman bırakacağını bilmiyorlar. Batı’da görüyorsunuz, zirvedeyken bırakanlar oluyor. Ya da emekli oluyor."

NE OLMUŞTU?

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük’ün, “Blöf yapıyor. Elinde belge falan yok” sözleri Sedat Peker’den video tehdidi ile karşılık bulduğu iddia edilmişti. Ünlü bir ismin seks görüntülerini sosyal medyaya sızdıran kişinin Peker olduğu öne sürülmüştü. Söz konusu ismin Türkiye'deki bir medya organizasyonun başında olduğu ve daha önce AKP'den Milletvekili Aday Adayı olduğu ortaya çıktı.

Peker‘in hedefinde olan yandaş gazeteci Cem Küçük ise sessizliğe bürünmüş ardından da emeklilik yazısı yazmıştı. 

twitter takip