CHP'nin Cnn Türk boykotu yine delindi! Zeydan Karalar telefonla bağlandı!

CHP%E2%80%99nin+Cnn+T%C3%BCrk+boykotu+yine+delindi%21;+Zeydan+Karalar+telefonla+ba%C4%9Fland%C4%B1%21;
ABONE OL

CHP'nin geçtiğimiz aylara damga vuran Cnn Türk'ü boykot kararı yine delindi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kanaldaki programa telefonla bağlandı.

Adana'nın CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar dün akşam Cnn Türk ekranında yayınlanan  programa telefonla bağlanarak partinin kanalı boykot kararını deldi.
 
CHP'nin geçtiğimiz Şubat ayında yayın politikasını eleştirmek için Cnn Türk'ü boykot kararı alması çok konuşulmuştu. Cnn Türk'ün, A Haber gibi sadece iktidar yanlısı haberler yaptığını söyleyen CHP yetkilileri hiç bir partilinin bu kanaldaki programlara katılmamasını istemişti. Hatta; seçmenlerine de bu kanalı izlememelerini tavsiye etmişti.
 
Bu olaydan sonra da Cnn Türk kanalındaki programlara katılan Ümit Kocasakal, Mehmet Sevigen ve İrem Çiçek gibi isimler CHP’den ihraç edilmişlerdi.
 
CHP'nin Cnn Türk'ü boykot kararı dün akşam Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın kanaldaki "Türkiye'nin Gündemi" programına telefonla bağlanmasıyla yeniden gündeme geldi.
 
Zeydan Karalar, belediyelerin düzenlediği yardım kampanyaları ile ilgili tartışmalarda cevap hakkını kullanmak için yayına bağlandı.
 
Zeydan Karalar, yaklaşık 20 dakika yayında kaldı ve hem program moderatörü Ercan Gürses’in hem de konuklar Melik Yiğitel ile Zafer Şahin'in sorularına cevap verdi.
 
Karalar, Zafer Şahin’in Adana Belediyesi’nin ekmek dağıtımına ilişkin değerlendirmeleri üzerine de konuştu.
 
twitter takip