CNN Türk'te değişim sürüyor! Ünlü ekran yüzü haber koltuğunu bıraktı!

CNN+T%C3%BCrk%E2%80%99te+de%C4%9Fi%C5%9Fim+s%C3%BCr%C3%BCyor%21;+%C3%BCnl%C3%BC+ekran+y%C3%BCz%C3%BC+haber+koltu%C4%9Funu+b%C4%B1rakt%C4%B1%21;
ABONE OL
CNN Türk’ün ünlü sunucusunun kanal ile yollarını ayırdığı bilgisine ulaşıldı. CNN Türk’te sabah programı ile izleyici karşısına çıkan Büşra Sanay’la ilgili bir süredir devam eden muamma açıklığa kavuştu. Son dönemde ekranlarda görünmeyen deneyimli isim, artık yoluna CNN Türk’te yayınlanan ‘Afiş’ programını sunarak devam edecek. Sanay, sosyal medya hesabından, “Bir süredir soruyorsunuz arkadaşlar “sabahları göremiyoruz ayrıldınız mı?” diye. Hayır ayrılmadım yeni bir yolda yürüyeceğim. 10 yıldır CNN Türk’te haber spikeri olarak devam eden iş hayatım artık burada programda devam edecek. Kültür sanatın nabzını tutan en iyi kültür sanat programlarından biri olan, yıllardır CNN Türk ekranında izlediğiniz Afiş programında artık göreceksiniz beni. İlgi ve merakınız için çok teşekkür ederim. Gönlümdesiniz” ifadeleriyle programın sunucusu olduğunu duyurdu.  
async src="//www.instagram.com/embed.js"> Böylece Afiş programını sunan Nefise Karatay’la yolların ayrıldığı ortaya çıkmış oldu.
twitter takip