Cuma akşamı sokaklarda yaşanan izdiham Uykusuz'un kapağında: 'Cuma kaptığımız virüs....'

Cuma+ak%C5%9Fam%C4%B1+sokaklarda+ya%C5%9Fanan+izdiham+Uykusuz%E2%80%99un+kapa%C4%9F%C4%B1nda:+%E2%80%99Cuma+kapt%C4%B1%C4%9F%C4%B1m%C4%B1z+vir%C3%BCs....%E2%80%99
ABONE OL

Mizah dergisi Uykusuz, bu hafta piyasaya çıkan yeni sayısının kapağında; Cuma akşamı aniden açıklanan sokağa çıkma kararı sonrası sokaklarda yaşanan izdiham ve bu sırada virüsün yayılmış olabileceği ihtimalini taşıdı.

Haftalık mizah dergisi Uykusuz, bugün piyasaya çıkan yeni sayısının kapağında; Cuma akşamı aniden açıklanan sokağa çıkma yasağını taşıdı.
 
İçişleri Bakanlığı tarafından akşam geç saatlerde açıklanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle; vatandaşlar market, bakkal ve büfelere akın etmiş ve izdihamlar oluşturmuştu. Sosyal ve fiziksel mesafenin yok sayıldığı anlar koronavirüsün yayılmasını hızlandırması açısından büyük endişe yaratmıştı.
 
Toplamda 25.000 kişi olduğu söylenen kalabalık insan grubu farklı yerlerde birikmiş ve deyim yerindeyse virüsün yayılmasını önlemek adına alınması gereken karar, adeta virüsü yayma aracına dönüşmüş ve büyük tepki çekmişti.
 
Bu durum bugün de, mizah dergisi Uykusuz'un kapağında yer aldı.
 
Derginin kapağında yer alan karikatürde; bir kadın işe gitmek için evden çıkan eşine "Akşama virüs getirecek misin" diye soruyor.
Adam ise eşine; "Cuma kağtığımızı ne yaptın?" cevabını veriyor.
 
twitter takip