Cumhurbaşkanı adayı gösterilmezseniz bağımsız aday olur musunuz?

Cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1+aday%C4%B1+g%C3%B6sterilmezseniz+ba%C4%9F%C4%B1ms%C4%B1z+aday+olur+musunuz?
ABONE OL

Resmi YouTube kanalında 'Zor Sor' adlı programında gençlerden gelen soruları yanıtlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine dair 'Aday gösterilmezseniz bağımsız aday olur musunuz?' sorusuna 'Bireysel hedeflerin bu döneme ihanet olacağını düşünüyorum. Doğru kararın günü geldiğinde verilmesinden yanayım' cevabını verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi Youtube kanalındaki 'Zor Sor' adlı programda gençlerden gelen sorulara yanıt verdi. İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine ilişkin olarak "Aday gösterilmezseniz bağımsız aday olur musunuz?" sorusuna "Bireysel hedeflerin bu döneme ihanet olacağını düşünüyorum. Doğru kararın günü geldiğinde verilmesinden yanayım." diyerek cevap verdi.

"Halkın isteği önemli"

Kurumsal hareket etmenin ve yaşanan sürecin hata kabul etmeyeceğini belirten İmamoğlu çok sayıda siyasi bileşenin işbirliği yaptığını belirterek bireysel ihtiras, bireysel tutum almanın bu sürece zarar vereceğini belirtti. İmamoğlu halkın ne istediğinin önemli olduğunu vurguladı.

İmamoğlu "Büyük hata yaptım dediğiniz bir olay var mı?" sorusuna ise küçük hataları olduğunu ancak çok büyük hatalar işlemediğine inandığını belirterek yanıt verdi. 

twitter takip