Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Portakal hakkında suç duyurusunda bulundu!

Cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1+Erdo%C4%9Fan,+Fatih+Portakal+hakk%C4%B1nda+su%C3%A7+duyurusunda+bulundu%21;
ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini eleştiren muhalif gazeteciler hakkında suç duyurusunda bulunmaktan vazgeçmiyor. Erdoğan'ın hedefinde bu sefer de Fox TV'nin ana haber bülten sunucusu Fatih Portakal var....

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
 
Anadolu Ajansı'nın bildirdiği habere göre; Erdoğan'ın Portakal hakkında sosyal medyadaki paylaşımlarında 'yalan ve halkı manipüle etmeye yönelik ifadeler paylaştığı' iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.
 
Ünlü haberci ve gazeteci Fatih Portakal, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Tekâlif-i Milliye'ye atıfta bulunarak başlattığı milli dayanışma kampanyasıyla halktan para istemesini eleştirmişti.
 
Twitter hesabından paylaşım yapan Portakal,"Tekalifi Milliye hatırlatılıp “zor günlerden geçiyoruz” denilerek mevduatı veya tasarrufu olanlardan para istenmesin bir de! Korona sonrası ödeyelim derlermiş bir de! Olmaz olmaz diyemiyorum maalesef" ifadelerini kullanmıştı.
 
Fatih Portakal, geçen hafta da milli dayanışma kampanyasını başlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan için, "Kötü yönetmek nasıl olurmuş örneği burada. Kara gün düşünmeden ülke yönetmek nasıl olurmuş örneği burada" açıklamasını yapmıştı. 
twitter takip