Cumhuriyet'ten 'Cumartesi eki' ve 'Z kuşağı sayfası' sürprizi!

Cumhuriyet%E2%80%99ten+%E2%80%99Cumartesi+eki%E2%80%99+ve+%E2%80%99Z+ku%C5%9Fa%C4%9F%C4%B1+sayfas%C4%B1%E2%80%99+s%C3%BCrprizi%21;
ABONE OL

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya gazetenin Kitap Dergi ve Pazar Dergi’nin ardından Cumhuriyet Cumartesi eki ile de okuyucuya merhaba diyeceğini duyurdu.

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya bugünkü, "Yazıişleri mutfağından haberler savulun, Cumartesi eki geliyor" başlıklı yazısında gazetedeki yenilikleri köşesine taşıdı ve Cumhuriyet Cumartesi ekini 19 Eylül'den itibaren çıkartacakları müjdesini verdi.

Küçükkaya, Cumhuriyet Cumartesi'nin Yayın Danışmanlığını İpek Özbey'in, Görsel Yönetmenliğini Elif Tokbay’ın, sayfa tasarımlarını ise Ece Kurtuluş Dursun’un yapacağını açıkladı.

Cumhuriyet Cumartesi'nin içeriği hakkında Küçükkaya, "“Cumhuriyet Cumartesi” gazetemizin farklı bir yüzü olacak. Dünyanın yükünden, siyasetin ağır gündeminden bunalan okurlarımızı hafta sonları renkli, neşeli sayfalarla karşılayacağız. Tabii ki Türkiye’nin fikir gazetesi olarak yine de sizleri derin düşüncelere daldıracağız..." iddiasında bulundu.

Küçükkaya yazısının devamında şu ifadeleri kullandı:

İlk hafta kapakta Türk sinemasının unutulmaz ismi Müjde Ar var... Değerli meslektaşımız Fatih Türkmenoğlu, Müjde Ar’la Bodrum’da buluştu; Cumhuriyet Cumartesi için söyleşti... Hadi sizleri okumaya doyamayacağınız bu röportajdan bir bölümle buluşturayım:

“Aysel Gürel hep simit yerdi, hatırlarsın. Buzluk ağzına kadar simit doluydu. Bir gün gittim, karnım aç, ‘bir simit versene’ dedim. ‘Veremem’ dedi. ‘Bari yarım ver’ dedim. ‘Sezen’e vereceğim hepsini’ dedi. Yahu Sezen bunları nasıl yiyecek? ‘Olsun, bir senede yer, o bulup alamaz’ dedi. Ona çok zaafı vardı. ‘Hastanede sizi karıştırdılar’ diyordu.”

Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...

twitter takip