Cüneyt Özdemir: 'Ahmet Şık vasat bir gazeteci'

C%C3%BCneyt+%C3%96zdemir:+%E2%80%99Ahmet+%C5%9E%C4%B1k+vasat+bir+gazeteci%E2%80%99
ABONE OL

Gazeteci Cüneyt Özdemir polemik yaşadığı Ahmet Şık hakkında yeni açıklamalar yaptı.

 
Gazeteci Cüneyt Özdemir Youtube kanalı üzerinden yaptığı programda; Ahmet Şık ile yaşadığı polemik hakkında konuştu.
 
Cüneyt Özdemir ile HDP'den istifa eden İstanbul Milletvekili ve gazeteci Ahmet Şık, önceki dün HDP'li isimlerin ekrana çıkarılmaması konusunda Twitter'da tartışmıştı.
 
Cüneyt Özdemir, kendisine "Soytarı" diyen Ahmet Şık'a, "Berbat bir gazeteciydin, milletvekilliğini beceremedin. Soytarı görmek istiyorsan aynaya bak" cevabını vermişti.
 
 
Cüneyt Özdemir, YouTube hesabından gerçekleştirdiği son yayında bu konu hakkında konuştu ve Şık'ı eleştirmeye devam edeceğini söyledi.
 
Özdemir şu değerlendirmelerde bulundu:
 
Bazı insanları tabulaştırıyoruz. Her mahalle kendi sevdiği insanı tabulaştırıyor. Linç demiyeyim, oturup ağlayacak halim yok ama farklı partilerin trollerinden duyduğunuz küfürlerin iki mislini ben bu trollerden duyuyorum. Biz Ahmet Şık'ımıza dokundurmayız. O bedel ödedi, büyük haksızlığa uğradı. 
 
Ahmet Şık FETÖ tarafından büyük haksızlığa uğradı mı? Yüzde yüz uğradı. Aynı Ahmet Şık AK parti tarafından büyük haksızlığa uğradı mı? Yüzde ikiyüz uğradı bence. Hiç gerek yokken tutuklandı.
 
Peki, bu haksızlıklara uğradı diye Ahmet Şık'ın bu sığ görüşlerini ve düşüncelerini eleştirmeyecek miyiz? Ahmet Şık'ın gazeteciliğini ben vasat bulurum. Yazdığı kitabı okudum pek de bir şey yoktu. Yaşadıkları Ahmet Şık'ın çok iyi bir yazar olduğu anlamına gelmiyor.
 
Milletvekili seçildi ama Ankara'ya gitmeyi sevmiyor. Sosyal medyada trollük yapıyor.  Vasat bir gazeteci, milletvekilliği daha da kötü çıktı. Ben eleştirmeye devam edeceğim.
 
Bunun gibi bir iki adam var bana laf yetiştiriyor. Ülkeye korona gelmiş, ekonomi sarsılmış, işçi ve memur aç. Bin tane konu var konuşulacak. Bana mı geldi sıra? Git Ankara'da milletvekilliği yap. Bir- iki tane daha kişi var öyle. Dikkat çekmek için taklalar atıyor. Diyorlar ki, bu Cüneyt'te şöyle bilmem ne...Ne Cüneyt'i, milletvekilisin. Git çalış. Bak Garo Paylan mecliste yatıyor, mecliste kalkıyor...
 
GARO PAYLAN KONUK OLDU!
 
Öte yandan; Cüneyt Özdemir, programına Habertürk TV programcılarının ekranlarında HDP'li isimlere yer verilmiyor olmasını partinin PKK'ya yakınlığıyla açıklamasının ardından başlayan tartışmayı konuşmak üzere HDP'li Garo Paylan'ı konuk etti.
 
Özdemir, Paylan'a "Üçüncü kez soruyorum cevabı çok basit. PKK'yı HDP'nin kurucusu olarak milletvekili olarak terör örgütü olarak görüyor musunuz?" diye sordu. 
 
Özdemir'in soruyu üç kez yönellti. Paylan'ın cevabı ise "Onu bir sonuç olarak görüyorum" oldu.
 
Paylan'ın bu tavrı da sosyal medyada tepki çekti.
 
Cüneyt Özdemir de, Paylan ile yaptığı yayın ve sosyal medyada gündem olan toplu taşıma hikayesi nedeniyle iki gündür kendisine gelen eleştirilere sosyal medya hesabından yaptığı şu açıklamayla cevap verdi:
 
Ama troll şampiyonluğunu bana bel altı vurmak için kuduran Belediye Maaşlı loser gazetecilere vermemiz lazım. 30 yıl hemen her gün canlı yayına çıkan beni bir dil sürçmesinden vurmaya çalışıyorlar.  Vay efendim 'Kız mı demişim Kadın mı' demişim. 
 
Yahu bunlar gerçekten sadece vasat gazeteci değil aynı zamanda gerizekalı. Bunların çalıştığı izlenmeyen (güya muhalif) kanallara para akıtan CHP'li Belediyelere sesleniyorum. Paranızı bu gerizekalılara harcamayın. Daha yetenekli yandaşlar bulabilirsiniz kendinize...
 
Medya ambargosunu kırdığımız söyleşide HDP'den Sayın Garo Paylan'a sorduğum sorular da özellikle Atatürkçü ve muhalif kesimi rahatsız etmiş. Enerjinizi beni linç etmek yerine HDP'li vekilleri ekranlarınıza çıkartıp daha iyi soru sormaya harcamanızı tavsiye ederim. KORKMAYIN!
 
Çalıştıkları kanallara, kendi sosyal medyalarına HDP'li vekilleri çıkartmaya korkan uyduruk 'Belediyeci Gazetecilere' bir röportaj nasıl yapılır, soru nasıl sorulur dersi niteliğinde ev ödevi olarak izlenmesi gereken linki ahanda buraya bırakıyorum..
 
twitter takip