Cüneyt Özdemir sordu! İktidarı destekleyen bu kadar kanal var ama neden en çok Fatih Portakal izleniyor?

ABONE OL

Ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir YouTube üzerinden yaptığı programda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fatih Portakal hakkında suç duyurusunda bulunması ve Fatih Portakal'ın en çok izlenen haber programı olması üzerine konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Fox TV Ana Haber Bülten sunucusu başarılı haberci Fatih Portakal hakkında attığı bir tweetten dolayı suç duyurusunda bulunması medya dünyasının bir numaralı gündem maddesi oldu.
 
Başta gazeteciler olmak üzere birçok vatandaşın da aralarında olduğu birçok vatandaş sosyal medyada #fatihportakalyalnızdeğildir etiketi ile ünlü haberciye desteklerini gösteriyor.
 
Gündemi YouTube kanalından yaptığı programlarla değerlendiren ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir de, dünkü yayınında Fatih Portakal için yapılan suç duyurusu hakkında konuştu.
 
Kendisinin de Kanal D Ana Haber'i sunduğu zamanlarda Fatih Portakal ile rakip olduğunu hatırlatan Cüneyt Özdemir, "Bütün haber bültenlerini topluyorsunuz bir Fatih Portakal etmiyor. Fatih Portakal dizileri bile geçiyor" diyerek ünlü habercinin başarısına dikkat çeken Cüneyt Özdemir'in Türkiye'de gazetecilerin yasalara bir şekilde uydurularak tutuklandığını belirtti.
 
Özdemir, iktidara yakın medya kuruluşlarının izlenmediği ve okunmadığına da dikkat çekerek, "İktidardan kimse neden şunu düşünmez. Bizim bu kadar medya kanalımız var. Bizi destekleyen haber kanalları ve gazeteciler var. Niye hiç birisi bu kadar seyredilmiyor? Bir şeye sahip olmak yetmiyor ki, onun seyredilmesi de önemli. Ben Külliye'de olsam bunu sorardım ve biz bir yerde hata mı yapıyoruz acaba derdim" ifadelerini kullandı.
 
Cüneyt Özdemir programına daha sonra gazetecilerin avukatlığını yapan Hüseyin Ersöz katıldı. Özdemir, Fatih Portakal için yapılan suç duyurusunu ve Türkiye'deki tutuklu gazetecileri Ersöz ile konuştu.
 
 
twitter takip