Darbe bildirisi okutulan Tijen Karaş'tan 15 Temmuz paylaşımı: 'İliklerimize kadar korkuyla yaşadık'

Darbe+bildirisi+okutulan+Tijen+Kara%C5%9F%E2%80%99tan+15+Temmuz+payla%C5%9F%C4%B1m%C4%B1:+%E2%80%99%C4%B0liklerimize+kadar+korkuyla+ya%C5%9Fad%C4%B1k%E2%80%99
ABONE OL

Kendisine zorla okutulan darbe bildirisi ile, 15 Temmuz'un simge isimlerinden olan spiker Tijen Karaş o gece yaşadıklarını anlatan bir paylaşımda bulundu.

2016 yılında yaşanan darbe girişimi gecesi, TRT'yi basan FETÖ'cü askerler tarafından zorla darbe bildirisi okutulan spiker Tijen Karaş, 15 Temmuz'un yıl dönümü nedeniyle bir paylaşım yaptı.
 
Bugün, 15 Temmuz 2016'da FETÖ'cü bir grup asker tarafından yapılan darbe girişiminin 4. yıl dönümü.
 
Darbe girişimi gecesinde şehit ya da gazi olan vatandaşlar TBMM'de düzenlenen törenle anılırken, o gecenin en akılda kalan isimlerden Tijen Karaş'ın paylaşımı da dikkat çekti.
 
TRT spikeri Tijen Karaş, 15 Temmuz gecesi kanalı basan askerler tarafından zorla okutulan darbe bildirisi ile akıllarda kalmıştı.
 
Karaş, 15 Temmuz'un 4. yıl dönümü nedeniyle sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; o gece kendilerine silah doğrultuğunu ve yaşadığı korkuyı ömür boyu unutmayacağını söyledi.
 
Karaş paylaşımında; "Hala soruluyor gerçekten silah dayadılar mı,ne oldu o gece? Kesinlikle! Ben, biz o geceyi iliklerimize kadar korkuyla yaşadık! Ömrümün sonuna kadar unutmayacağım! Sağlığım gitti. Çok şükür ağır ceza aldılar.Beter olsunlar.Allah bir daha yaşatmasın!Şehitlerimize rahmetle" ifadelerine yer verdi. 
 
twitter takip